2023 Yılı Beden Eğitimi Dersi Zümre Toplantı Tutanağı

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

20…- 20.. EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BEDEN EĞİTİMİ DERSİ SENE SONU ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ TOPLANTI TUTANAĞI


Toplantı Tarihi         :
Karar No                 :
Toplantı Saati          :
Toplantı Yeri              :
Toplantıya Katılanlar      : Zümre Başkanı (Okul Müdürü veya Müdür Yardımcısı-Onun görevlendireceği beden eğitimi öğretmeni.          
                                   Beden Eğitimi Öğretmeni ……………………

GÜNDEM

1. I.ve II. Dönem başındaki zümre toplantılarında uygulanmak üzere alınan kararların ele alınması ve alınan kararların yapılıp ve neden yapılmadığının sebepleri.
2. Sportif Faaliyetlerin değerlendirilmesi
3. Yıl içinde uygulamada karşılaşılan sorunlar her yönden.
5. Ölçme ve değerlendirme
6. Gelecek yıla dönük olarak alınması uygun görülen tedbirlerin görüşülmesi
7. Dilek –temenniler ve kapanış

GÜNDEM MADDELERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ


1. I. Ve II. Dönem başındaki zümre toplantılarında uygulanmak üzere alınan kararların uygulama yönünden çoğunun gerçekleşmediği görülmüştür. Sebepleri şunlardır:
..............................................sınavına hazırlandığı ve sürekli dershanelere gittiği için spor branşlarına öğrenci seçilmediği. Okullarda beden eğitimi dersine gereken önemin verilmediğinden, beden eğitimi öğretmeninin odası ve öğrencinin de soyunma, giyinme odalarının olmadığından dolayı çalışmalarımızın çoğu gerçekleşmemiştir.

2. Okulumuz ................ Eğitim-Öğretim yılında il içinde yapılan yarışmalara sınıflar arası masrafsız olan atletizm yarışmaları yapılmıştır. ............ yılında ise bu yarışmalara ............... sınıflarında katılması yönünde karar verilmiş olup bununla ilgili olarak hazırlıkların yapılmasına.

3. Beden Eğitimi  Programında etkinliklerin spor branşlarına göre olması,beden eğitimi dersi saatlerinin  az olması,etkinliklerin öğrenciye uygun olmaması,değerlendirme ölçeklerinin çok olması,kılavuz kitap da günlük ve yıllık planların olması. 
4. Beden eğitiminde ölçme ve değerlendirme yapılırken öğrencilere sene başı zümrede alınan karara göre her dönem için 2 uygulama sınavı notu(uygulamanın nasıl yapılacağı, hangi kazanımlardan ve öğrenme alanı ve bu öğrenme alanının alt öğrenme alanı belirtilmeli,2 ders içi performans notu(Bu görevler belirtilmeli” nasıl verileceği,nasıl değerlendirileceği,hazırlama yönergesi,değerlendirme yönergesi,etkinlik dosyası,derse katılımı,öğrencilerin diğer özellikleri belirtilerek)1 performans görevi notu verilmiştir. Proje ödevi sadece bir dönemde isteyen öğrencilere verilmiş ve ölçme ve değerlendirme konusunda (Bütün verilme değerlendirme ilkeleri belirlendiğinden bu konuda bir eksiklik görülmemiştir.


6. Gelecek yıla yönelik olarak spor kulübünün çalışması, yapacağı işler. Okul spor kulüpleri yönetmeliğine göre yapılmış gerçekleşmiş işler ve bu yönetmelik doğrultusunda eksiklikler giderilecek ve bu yönde çalışmalar yapılacak. ve yapılmasına karar verilmiştir.
7. İyi dilek ve temennilerle toplantı sona ermiştir. 

                                                              Müd.Yrd.
Eğitimci                           Zümre Başkanı                                                                                                     
 

UYGUNDUR.
   
…./…./ 20..

Okul Müdürü
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak