Yöneticilikten Ayrılanların Yeniden Görevlendirilmesi Nasıl Yapılıyor?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Yöneticilikten ayrılanların, yeniden görevlendirmeleri nasıl yapılıyor? Milli Eğitim Bakanlığı, yönetici görevlendirmesinden ayrılanların, yeni yönetici olarak ataması nasıl yapılıyor? Yeniden yönetici görevlendirmelerinde, hangi şartlar gerekmektedir? 

Yeni yönetmeliğe göre yöneticilikten ayrılanların, yeniden görevlendirmeleri şu şekilde yapılmaktadır?

 Yöneticilik görevlerinin herhangi bir nedenle sona ermesine bağlı olarak öğretmenliğe atananlardan yönetici olarak görevlendirilmek isteyenler, ilk defa görevlendirme ya da yöneticilikten ayrılanların yeniden görevlendirilmesi kapsamında başvuru yapabilir. (15) (Ek:RG-1/3/2024-32476)


Yöneticilikten ayrılanların yeniden görevlendirilmesi nasıl yapılıyor?

 EK MADDE 1- (Ek:RG-1/3/2024-32476) (1) Daha önce yöneticilik görevinde bulunanlardan öğretmen olarak görev yapanlar, yeniden ve ilk defa görevlendirmelerden sonra yapılacak duyuru üzerine yeniden görevlendirilmek için başvuruda bulunabilir.

 (2) Başvurular, en az bir yıl yönetici olarak görev yapmış olmak şartıyla daha önce görev yaptığı yöneticilik ya da daha alt yöneticilik görevleri için yapılabilir.

(3) Başvuruda bulunanların görevlendirilmeleri, bu Yönetmeliğin yeniden yönetici olarak görevlendirilme hükümlerine göre yapılır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak