Uyanık doktor, köy öğretmeniyle anlaşarak köylüleri bir toplantıya davet ettirir.

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

20.yy'ın başlarında Fransa'nın küçük bir köyünde doğmuştu. Genç doktor Knock, Saint Maurice köyüne atanmıştı.

Ne var ki son derece sağlıklı olan köy halkı doktora gitmiyordu. Peki bu durumda Knock mesleğini nasıl sürdürecekti? Dahası sağlıklı insanları muayenehanesine çekmenin yolu ne olabilirdi?

Uyanık doktor, köy öğretmeniyle anlaşarak köylüleri bir toplantıya davet ettirir. Amacı köylüleri yıllardan beri köylerinde sinsice yayılmakta olan hastalıklar konusunda ikna etmektir...Olmayan bir hastalık ile köylüleri korkutarak alınması gerekenler konusunda köy öğretmeni köylüleri ikna etmişti
Bir müddet sonra Knock'un bekleme odası köylülerce dolup taşar. Doktor yeni hastalarının hepsine sürekli gözetim altında bulunmaları konusunda ikna eder.
Sonunda köy bir hastaneye dönüşür. Geriye sadece hasta insanlarla ilgilenebilecek sayıda sağlıklı insan kalır. Doktorla birlikte köyün eczacısı da köşeyi döner, hatta acil durumda revir görevini gören pansiyonun sahibi de.
Bu sistem size yabancı gelmiyor değilmi? ............. olmazsan ölürsün,çocuk sakat kalIr,kötü olur şeklinde telkinlerle ikna edilen bizler boynumuzu doktora uzatarak satırı nereden vurursan vur diyoruz değilmi?
Karşı çıkanları kanser ederek öldürüyorlar 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak