Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!
35 Yaşında ki genç öğretmen annesi tarafından evinde ölü olarak bulundu. Geçtiğimiz yıl beyin ameliyatı olan Tuna öğretmenin annesi evine geldiğinde yatağında kızının cansız bedenini buldu
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor
Acı olay bugün saat 10.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Altındağ Mahallesi 168 Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın 4'üncü katında meydana geldi. Özel bir okulda çalışan fen bilimleri öğretmeni Tuna Gençosman'ı, annesi Ümmühan Karaca uyandırmak istedi. Kızının hareketsiz yattığını fark eden anne, 112 Acil Yardım hattını aradı. Eve gelen sağlık ekipleri, Gençosman'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.
Geçen yıl beyin ameliyatı geçirdiği öğrenilen Gençosman'ın ölüm haberini alan arkadaşları ve yakınları, gözyaşına boğuldu.
Tuna Gençosman'ın cansız bedeni, savcı ve polisin yaptığı incelemenin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
DHA