Sınav Kağıdı Okulda Kaybolan Pınar'ın Sınavı İptal Edildi, Pınar'ın Yetkilerden Tek Bir İsteği Var

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından sonuçlarını öğrenmek için sisteme giren ve maalesef sınava girmedi yazısı çıkan , sınavının iptal olduğunu görünce kahroldu.

Bunca yıldır bu sınav için hazırlanan ve yetkililerin dikkatsizliği yüzünden mağduriyet yaşayan Pınar'ın tek isteği, en azından kaç yanlış yada doğru yaptığını bilmek istemesi.

Aile Geçtiğimiz haftalarda basına sızan olayla ilgili kendilerine her hangi bir açıklama yapılmaması büyük üzüntü yaratıyor


“SONUCUMU GÖRMEK İSTERDİM”

Bugün açıklanan LGS sonucunda Pınar Akbaş'ın sonucu “sınavı iptal edildi” şeklinde açıklandı. Sınavda cevap kağıdı kaybolan Pınar Akbaş, şu ifadeleri kullandı;

*Tüm arkadaşlarımın sınav sonucu açıklandı benimki açıklanmadı. Sınavım iptal edilmiş olarak görülüyor. Yanlışım veya doğrum kaç soru olursa olsun ben sonucumu görmek isterdim.

*Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Ailem beni özel okula göndermek istiyor. Sanırım öyle olacak.


“YETKİLİLER DE BİZE BİR ŞEY SÖYLEMİYOR”

Kızının hakkını sonuna kadar arayacaklarını belirten annesi Sevgi Akbaş, sözlerini şöyle sürdürdü;

*Bugün sınav sonucu açıklandı, herkesin sonucu açıklandı benim kızımın sonucu açıklanmadı sınava girmedi görünüyor. Çok üzgünüz kızım da çok üzgün.


*10 puan da alsa 100 puan da alsa bu sonucu görmek isterdik. Yetkililer de bize bir şey söylemiyor. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Kimse bizi arayıp sorup bilgilendirme yapmıyor. Bugün gidip dava açacağız. Sanırım birde idari soruşturma açılmış bilgimiz bu kadar.

Bu arada, milli eğitim müdürlüğü yetkilileri konuyla ilgili açıklama yapmadı. İHA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak