Otobüsle Avrupa Turu Yapmak İçin 5 Önemli Neden

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!


1. Ekonomik Avrupa gezisi


Otobüsle Avrupa turu, 1150 € fiyatıyla Avrupa seyahati gerçekleştirmek isteyenler için en uygun bütçeli yolculuk yöntemlerinden biri. Otobüsle İzmir ve İstanbul’dan çıkan ve 45’ten fazla ülkeyi ziyaret eden tur programına ulaşım, konaklama ve rehberlik hizmetleri dahil. Programda yer alan ülkelerden birine Türkiye’den gidiş-dönüş uçak bileti almak bile neredeyse tur bedeliyle aynı.

2. Zaman tasarrufu


Avrupa gezisi rotası içeriğine bağlı olarak 11-21 günlük zaman aralığında gerçekleştirilen otobüslü Avrupa turları ile tüm yıl beklenilen izin döneminin etkin bir şekilde değerlendirilmesi sağlanıyor. Normal şartlarda bir Avrupa ülkesindeki şehirler için 3-4 günlük zaman gerekirken, otobüslü tur ile panoramik bir tecrübe ediniliyor. Daha sonraki geziler için daha derinlemesine keşfedeceğiniz yerleri not edebiliyorsunuz böylece.

3. Eğlenceli gezi ortamı


Avrupa’ya gerçekleştirilen otobüslü turların katılımcı profili 18-30 yaş arasında. Bu profilin katıldığı bir turda 15-20 gün geçirilen zaman birlikte eğlenme kültürüyle yeni arkadaşlıklar için uygun bir ortam. Paket turlarda yaş aralığı ve beklentileri birbirinden farklı olan kişilerle karşılaşma ihtimalinin yarattığı endişeye takılmadan bu turda Avrupa’nın tadını çıkarmak mümkün.

4. Endişeye yer yok


Otobüsle Avrupa turunda gidilecek her duraktan önce program koordinatörü ve rehberler o rotalar ilgili bilgiler paylaşıyor. Gidilecek yerde mutlaka görülmesi gereken noktalar, dikkat edilmesi gereken şeyler, yemek yenilecek uygun fiyatlı veya ilginç restoran alternatifleri hakkındaki bilgiler altın değerinde. Özellikle ilk yurt dışı deneyimi için bu turlar uygun. Hem zamandan hem paradan tasarruf ettirir.

5. Avrupa’yı tanımanın en kolay yolu


Bir ülke ya da şehirle ilgili bilgi sahibi olmak için kara yolu ile yapılan yolculuğun önemi büyük. Şehirlerarası yollar o bölgeye ait kültürü en iyi şekilde deneyimlemek için fırsat yaratıyor. Benzin istasyonundaki düzenden kasabaların yerleşimine, mimari yapılardan kırsal bölgelerdeki yaşama onlarca detay otobüsle yolculuk sırasında fark edilen şeylerden. Havalimanından şehir merkezine gidip yine aynı yolu kullanarak bitirilen seyahatten daha fazlası için otobüsle Avrupa’yı denemek gerek.

AvrupayaGezi? Biz Kimiz?


BİZ BİR AİLEYİZ


Sürekli zamanı kovaladığımız hayatlarımıza, yenilikler katmanın önemli olduğuna inananlardanız.  Yeni dostluklar, tecrübeler, hatıralar, yerler, hayatlar, fotoğraflar, maceralar, fikirler ve daha sayamadığımız bir çok yeniyi, yolculuğumuzun her anında yaşayabileceğiniz başarılı geziler inşa ediyor ve yönetiyoruz. Bunu da en çok, 20 yıldır sadece bu tür geziler koordine etmemizden edindiğimiz tecrübeye borçluyuz.

AvrupayaGezi.com ekibi olarak bizler insana değer veriyor, iletişim ve samimiyetin önemine inanıyoruz. Özellikle günümüzde bir çok seyahat acentesinin samimiyetten ve memnuniyetten uzak, maddi kazancı ön planda tuttuğu gibi bir ticari yapıda ve ahlakta değiliz.  Memnuniyetten aldığımız güç, motivasyonumuzun en önemli değeri ve asıl kaynağıdır.

AvrupayaGezi.com ayrıcalığıyla hayatınıza bir çok yenilik katacağınız bu benzersiz tecrübeyi yaşamaya siz de davetlisiniz.

Neden AvrupayaGezi?


Kısaca En İyisi
Otobüsle adım adım Avrupa seyahati kavramının öncülerinden olmamız her zaman bir adım önde olmamızı ve katılımcılarımızın ihtiyaçlarına göre bu kavramın sürekli olarak şekillenmesini sağlamış, genç ve yeniliklere açık tecrübeli ekibimiz ile de sürekli ve pozitif değişim gücümüze güç katmıştır.

Profesyonel hizmet kalitesi dışında ayrıca ilk günkü heyecanını kaybetmeyen ve her operasyonunda bu heyecanla hareket eden, ne yaptığını çok iyi bilen, insanı tanıyan ve insana değer veren, çözüm odaklı yapımız sayesinde misafirlerimize huzurlu, güvenli ve hiç bir anını unutamayacakları eğlenceli bir gezi ortamı sağlamaktayız. Örneğin yukarıda gördüğünüz ve gezilerimizden birinde çekilmiş fotoğrafta farklı jenerasyondaki birbirlerini daha önce hiç tanımayan katılımcıların oluşturduğu tablo, nasıl bir gezi ortamı oluşturduğumuzla ilgili ipucu vermektedir.

Her yıl aynı katılımcıların farklı gezilerimize tekrar katılmaları ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizi tekrar bizlere göstermektedir. Ayrıca bize uzun yıllardır değer katan her katılımcımıza, AvrupayaGezi.com olarak teşekkür ederiz.

Yazının Kaynağı: pratikgezirehberi.com

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak