Otistik Oğlunun Sırt Çantasına Dinleme Cihazı Yerleştirir Ertesi Gün İki Öğretmen Kovulur

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Baton Rogue, Louisiana'dan 12 yaşındaki Camden Davis, geçen yıldan bu yana Hope Academy'ye katılıyordu . Akademi, özel ihtiyaçları öğrencilere öğretmek konusunda uzmanlaşmıştır ve web sitesine göre “katılım, teşvik, olumlu ilişkiler ve öğrenci başarısının tanınması” teşvik etmektedir.

Camden ciddi bir otistiktir ve annesi Milissa onu kendi hızıyla öğrenebileceği destekleyici ve anlayışlı bir ortam sağlama umuduyla Hope Academy'ye kaydetmiştir. Ancak, okuldan eve döndükten sonra Camden'de artan sıkıntı belirtileri fark etmeye başladı ve içgüdüsel olarak bir şeylerin yanlış olduğunu biliyordu.

Bu yüzden bir gün sırt çantasına bir kayıt cihazı koymaya karar verdi ve mutsuzluğuna neyin sebep olabileceğine dair bir fikre sahip oldu. Bulduğu şeyle şok olduğunu söylemek doğru. Camden zorbalığa uğradı. Oyun alanındaki sınıf arkadaşları ya da çocuklar tarafından değil, onu desteklemesi gereken özel eğitimli öğretmenler tarafından değil.

Milissa, Bored Panda'ya yaptığı açıklamada, “Bunun üzgün ve kalp kırık olduğunu, bunun Camden'e olduğunu” söyledi  .  “Onun en büyük savunucusu ve adalet için en büyük savaşçısıyım. Hiçbir çocuğun onlara böyle olması gerekmemelidir. Bunu aydınlığa getirdim çünkü oğlumun bu okulda başına gelen son çocuk olmasını istedim. Bu tüm dünyada oluyor ve insanlar otizmli çocukları ve yetişkinleri kabul etmeyi öğrenmeliler. İçlerinde çok parlak parlayan bir ışık var. ”

Camden yeni bir okulda ve yeni öğretmeni özel bir derece, Uygulamalı Davranış Analizi ve psikoloji dalında bir derece var, o yüzden şimdi iyi tedavi ediliyor. Bununla birlikte, hala deneyimlerinden bazı etkiler yaşamaktadır. Milissa bize “Halen kaygılanıyor ve yatağı ıslatıyor” dedi. “3 yaşından beri yatağı ıslatmamıştı”

“Çocuklar-çocukken zorbalık korkunç. Ancak, yetişkinler çocuğunuz üzerinde toplandığı zaman çok daha kötü. ”

otistik-boy-gizli-sırt-kaydedici-öğretmen-zorbalık-louisiana-Milissa-Davis-28

otistik-boy-gizli-sırt-kaydedici-öğretmen-zorbalık-louisiana-Milissa-Davis-26

Kaynak: https://www.boredpanda.com/autistic-boy-hidden-backpack-recorder-teachers-bullying-louisiana-milissa-davis/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak