Öğretmen Kıyamet Kopacak Gerekçesiyle İstifa Etti

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Buraya kadar normal olabilir bir insan istifa edebilir ama mektubun içeriği biraz ilginç. İstifa eden öğretmenin gerekçesi, 12 Kasım'da kıyametin kopacağı ve bu yüzden istifa etmesi. 

Balıkesir Ayvalık'ta bulunan Ortaokulda görevli matematik öğretmeni E.Ç, ilginç bir istifa mektubunun altına imza attı. Nur, Kuran'ı kaynak göstererek ''12 Kasım'da gidecek bir işiniz olmayacak. Bana uyun.'' diyerek istifa etti.
''BANA VAHİY YOLUYLA BİLDİRİLDİ''
Öğretmen Emre Nur, istifa dilekçesinde İslam'ın bazı şartları olduğunu söyledi ve kıyameti haber verdi. Nur, dilekçesinde "11.11.2018 Pazar gecesi, Kuran'ı Kerim'de Tarık Suresi'nde geçen Tarık Yıldızı'nın (33,33) enle ve boylamdaki yere düşeceği, Allah'ım tarafından vahiy yoluyla bildirmiştir. Bana bildirilen bu durumu, insanlara anlatmama rağmen bir türlü inanmamaktadırlar. Zaten yozlaşmış bu dünya düzeninin yıkılacağından ve onun yerine güçlü ve gerçek bir İslam düzeni kuracağımızdan dolayı, ayrıca insanların bana inandığını ve inanacağını görmek adına istifa etmiş bulunuyorum.'' ifadelerine yer verdi.

İlginç bir istifa gerekçesi yorumu sizlere bırakıyorum

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak