Öğrencisinin Bebeğini Kucağına Alıp Ders Anlatan Muhteşem Öğretmen

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sosyal medya bize çağdaş sınıfa bir bakış verebilir. İlham verici öğretme yöntemlerini ayrıntılandıran tweet'lerden  profesörün göz yaşartıcı teşekkür ekranının ekranlarına , çeşitli platformlardaki yazılar,  bugün şaşırtıcı eğitimci sıkıntısı olmadığını kanıtlıyor .

Fotoğrafta gördüğünüz 34 yaşındaki matematik profesörü Nathan Alexzander‘dan matematik dersi alan ve yakın bir zaman önce baba olan Wayne Hayer, küçük kızı Assata’ya bakması için bir çocuk bakıcısı bulamayınca çaresiz kaldı. Ne yapacağını bilemeyen ama dersi kaçırmak istemediğinden emin olan Hayer, kızını da derse getirmeye karar verdi. Derse “özel konuğu” ile birlikte giren genç baba, Alexzander tarafından oldukça sıcak bir şekilde karşılandığı gibi profesörden büyük bir destek gördü.

Sınıfın diğer öğrencilerinden biri olan Nick Vaughn, olayı Facebook’ta şu şekilde anlatıyor “Öğrenci arkadaşlarımdan biri sınıfa kollarında çocuğuyla birlikte girerken profesöre hızlıca bir bebek bakıcısı bulamadığını ve ona bakacak başka kimsesi olmadığını açıkladı. Profesör, “Sorun değil, hatta onu kucağımda ben tutacağım ki sen de derste daha iyi not alabilesin,”dedi.

Profesör Alexzander, bir saatten fazla bir süre boyunca küçük Assata’yı sallayarak, pışpışlayarak ve en sonunda farkına bile varmadan uyumasını sağlayarak kucağında taşıdı. “Uyumaya başladığında sınıfa dönüp, ‘Sanırım şu anda oldukça sıkıcıyım,’ dedim.” diye anlatıyor Alexzander. Dersin ardından Alexzander’in öğrencilerinden bazıları bu sevimli hikayeyi sosyal medyada paylaşmaya başladı.

Kaynak: https://mymodernmet.com/nathan-alexzander-math-teacher-holds-baby/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak