Öğrencilerin Okulda Olmadığını Öğrenen Veliler Gerçeği Öğrendiklerinde Şok Oldular

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

O günde her zamanki gibi servis şoförü çocukları okula götürmek için evlerinden tek tek aldı . O gün hava şartlarından dolayı okulların tatil edildiğini öğrenen veliler, çocukları almak için okula gitti ama çocukların okulda olmadığını öğrendiler. Telaş içerisinde olan veliler gerçeği öğrendiklerinde durumun çok farklı olduğu ortaya çıktı

Buzlu yollar son derece tehlikeli. Eğer buz bir de kaldırımdaysa, oradan yürümek bile istemezsiniz. Ayrıca yollarda oluşan buz sürücüleri ciddi derecede tehlikeye sokar.

Yollar buz tutunca bir okul o gün okulu tatil etti ve bunu anons etti.

Maalesef servis şoförü Wayne Price ve öğrencilerin velilerinden bazıları durumdan haberdar olmadı. Servis şoförü, öğrencileri teker teker evlerinden aldı. Okulun tatil edildiğini duyunca da çocukları eve bırakmak yerine çok güzel bir şey yaptı.

Servis şoförü durumdan geç haberdar oldu ve artık yolun ortasındaydılar. Yol da buz tuttuğundan ilerleyemiyorlardı. Çocuklar telefonlarına sarılınca onları meşgul etmek için bir şey yapması gerektiğini düşündü.


Wayne hemen çocukları McDonald’s’a götürdü. O gün kahvaltı yapamadıkları için her birine kahvaltı menüsü söyledi ve parayı cebinden ödedi.


Serviste 40-50 çocuk vardı ve kahvaltının Wayne’e ne kadar mal olduğunu tahmin edebilirsiniz.

Okul yönetimi Facebook’ta şöyle bir gönderi paylaştı:

“Servis şoförümüz Bay Price bugün harika bir harekete imza attı. Okul tatil edildiğinden çocuklar okulda kahvaltı edemedi. O da onları McDonald’s’a götürerek her birine kahvaltı ısmarladı. Bu hareketini unutmayacağız.”

Gönderiyi gören herkes Wayne’e övgüler yağdırdı.


Servis şoförünün yaptığı hareketi ayakta alkışlamak gerek.

Wayne Price’ın yaptığından etkilendiyseniz paylaşmayı unutmayın.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak