Neden AvrupayaGezi? Otobüsle Avrupa Turu Nedir?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Neden AvrupayaGezi?

Kısaca En İyisi

Otobüsle adım adım Avrupa seyahati kavramının öncülerinden olmamız her zaman bir adım önde olmamızı ve katılımcılarımızın ihtiyaçlarına göre bu kavramın sürekli olarak şekillenmesini sağlamış, genç ve yeniliklere açık tecrübeli ekibimiz ile de sürekli ve pozitif değişim gücümüze güç katmıştır.

Profesyonel hizmet kalitesi dışında ayrıca ilk günkü heyecanını kaybetmeyen ve her operasyonunda bu heyecanla hareket eden, ne yaptığını çok iyi bilen, insanı tanıyan ve insana değer veren, çözüm odaklı yapımız sayesinde misafirlerimize huzurlu, güvenli ve hiç bir anını unutamayacakları eğlenceli bir gezi ortamı sağlamaktayız. Örneğin yukarıda gördüğünüz ve gezilerimizden birinde çekilmiş fotoğrafta farklı jenerasyondaki birbirlerini daha önce hiç tanımayan katılımcıların oluşturduğu tablo, nasıl bir gezi ortamı oluşturduğumuzla ilgili ipucu vermektedir.

Her yıl aynı katılımcıların farklı gezilerimize tekrar katılmaları ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizi tekrar bizlere göstermektedir. Ayrıca bize uzun yıllardır değer katan her katılımcımıza, AvrupayaGezi.com olarak teşekkür ederiz.

Kurumsal Seyahat Acentası

İnternet ortamında sıklıkla karşılaşabileceğiniz bir çok kaçak acenta faaliyeti yürüten oluşumların aksine AvrupayaGezi.com’un kurumsal yapısı sayesinde, paranız ve tatiliniz güvence altındadır.

Tecrübeli ve Profesyonel Ekip

Otobüs ile Avrupa kavramını çok iyi bilen, uzun yıllara dayanan tecrübe ve alt yapıya sahip, misafirlerin ihtiyaçları doğrultusunda en uygun çözümü en hızlı şekilde belirleyen ve sunan çözüm odaklı ekibi AvrupayaGezi.com’un gücüne güç katmaktadır.

Samimiyet ve Güleryüz

Güler yüzün, pozitif düşüncenin ve samimiyetin gücüne inanıyoruz. Bu nedenle sizi Avrupa’ya seyahat etmek isteyen basit bir turist olarak değil ailemizin bir parçası olarak görüyor, seyahat boyunca kişisel ihtiyaçlarınızı önemsiyor ve kişisel ihtiyaçlarınıza göre makul çözümler sunuyoruz.

Ekonomik

Ortak maliyetlerin seyahatin önemli bir kısmını oluşturdurduğu ve katılımcılara düşen payın minimuma indirgendiği otobüsle Avrupa gezilerimiz sayesinde ve ekstra diye tabir edilen sürpriz harcatmalarla karşılaşmadan, tatilinizin keyfini çıkarın.

Güvenilir

AvrupayaGezi.com gezilerinde yasal olarak TURSAB Paket tur sigorta poliçesi sertifikası ve Paket tur sözleşmesiyle güvendesiniz. Ayrıca “şeffaf tecrübe paylaşımı” sistemimizle daha önce gezilerimize katılan katılımcılardan direk ve sansürsüz referans alabilirsiniz.

Ödeme Kolaylığı

Rezervasyon sırasında gezi ücretinin tamamının ödenme zorunluluğu yoktur. Ödemeler, esnek ödeme planına göre nakit ya da banka havalesi yoluyla yapılabilir.

Rahat Ulaşım ve Konfor

Yüksek model araçlarlarımız, profesyonel ve nazik kaptanlarımız sayesinde size sadece gezinizin tadını çıkartmak düşüyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

YKS KİTAPLARI Nazilli Haber