Köy Öğretmeni Sinemayı Sevdirmek İçin Öğrencilerine Kendi İmkanlarıyla Sinema Ortamı Hazırladı

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Öğretmnelik asla derse girip çıkıp ders anlatmak değildir. Bunun en güzel örneklerinden biride bu olay. Öğrencilerini mutlu etmek için kendi imkanlarını kullanıp köy oulunda sinema ortamı hazırlayan koca yürekli can öğretmenimiz

Öğretmenlik asla derse girip çıkmak değildir, olmamalıdır. Oğuzcan Şimşekkaya adındaki can öğretmenimiz bize bunu hatırlatan en iyi örneklerden.Oğuzcan Öğretmen sürekli kendi imkanları ile öğrencilerinin dünyasını genişletmeye, hayal güçlerini zenginleştirmeye çalışıyor. Gelin Oğuzcan Öğretmen’in bu keyifli çalışmalarına birlikte göz atalım.
Oğuzcan Öğretmen Şırnak’ın Silopi ilçesinin Ilıcalar mezrasında yer alan Ilıcalar İlkokulu’nda görev yapıyor.


Harika öğretmen Oğuzcan Şimşekkaya’nın harika öğrencileri bu okulda eğitim görüyorlar.


Oğuzcan öğretmen öğrencilerine müziği, sanatı, edebiyatı, sinemayı sevdirmek adına sürekli kendi imkanlarıyla etkinlikler yapıyor. Sinemayı sevdirmek için de sınıfı bir sinema salonuna dönüştürmeye karar vermiş. İşte bunlar da filmin biletleri

Ilıca İlkokulu’nun sinemasında film başlıyor!Oğuzcan Hoca kendi dizüstü bilgisayarından öğrencilerin en seveceği filmlerden birini vizyona sokmuş: Zootopia (Hayvanlar Şehri)


Öğretmenliğin hakkını veren, öğrencilerine yaşamı, sanatı, sinemayı sevdirmeye çalışan ve bu ülkenin yarınlarına en büyük katkılardan birini sağlayan Oğuzcan Şimşekkaya’yı gönülden tebrik ediyoruz. Miniklerimize de başarılarla dolu bir hayat diliyor ve o güzel gözlerinden öpüyoruz. İyi ki varsınız!

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak