Emniyet Kemeri Taktıkları İçin Hayatta Kalan İnsanların İbretlik Görüntüleri

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Emniyet kemeri takmak hayat kurtarır diye boşuna denmiyor. O arabanın içinde emniyet kemeri varsa bunun gerçekten önemli bir sebebi olduğu içindir. Siz siz olun yol kısa yada uzun hiç fark etmez, emniyet kemerinizi takmadan yol almayın. İşte size emniyet kemeri sayesinde hayatları kurtulan o insanların portreleri Trafik kazasında çocuklarını kaybedenleri hız yapan sürücülerle bir araya getiren Parents of Road Victims , kaza geçirmiş otomobil parçalarından yapılan akıllı telefon kılıfları ve kazalarda hayatlarını kaybetmiş gençleri dijital yaşlandırma tekniğiyle bugüne getiren It Can Wait gibi kampanyalar; sürücülerde yaşanmış olaylar aracılığıyla farkındalık yaratan efsane işlerdendi. Şimdi de benzer bir yaklaşımla hazırlanan Belted Survivor var karşımızda.

Belted Survivor, emniyet kemerinin önemini akıllara kazıyor
NZ Transport Agency (NZTA) için Clemenger BBDO tarafından hazırlanan kampanya, trafik kazalarından kurtulan 10 kişinin şok edici portreleriyle emniyet kemeri takmanın önemini vurguluyor. Amaç New Zelanda’da trafik kazaları nedeniyle yaşanan can kayıplarının önüne geçmek. NZTA verilerine göre, emniyet kemeri kullanımının ihmal edilmesi nedeniyle her yıl 90 kişinin hayatını kaybediyor. Bu ihmalin kurbanları da çoğunlukla kırsal kesimde yaşayan genç erkekler. Kampanyada portrelerine ve hikayelerine yer verilen erkekler ise emniyet kemeri sayesinde gerçek kazalardan kurtulanlar.
Belted Survivor için hazırlanan internet sitesinde bu insanların gerçek kaza hikayelerine tek tek göz atmak mümkün. Kimi 10 gün komada kaldıktan sonra kızının doğumundan bir gün önce gözlerini açmış. Kimi emniyet kemeri sayesinde aracının dışına savrulmaktan kurtulup ölümün kıyısından dönmüş. Emniyet kemeri sayesinde hayatta kalan site ziyaretçileri de isterlerse kendi hikayelerini burada paylaşabiliyor.

Künye:

Reklam veren: NZ Transport Agency

Ajans: Clemenger BBDO

Makyaj: PROFX

Manşet görseli düzenlenmiştir.

https://bigumigu.com/haber/emniyet-kemeri-sayesinde-hayatta-kalan-insanlarin-portreleri-belted-survivor/?utm_campaign=Bundle&utm_medium=referral&utm_source=Bundle

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak