Dudağının Üzerinde Çıkan Tümör Hayatına Mal Oldu

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Dudağının üzerinde çıkan tümörü almak için ameliyat masasına yatan adam maalesef hayatını kaybetti

İzmir'in Selçuk ilçesinde Gökçealan Köyü'nde imamlık yapan iki çocuk babası Mahmut Çebi (52), dudak üstünde çıkan tümörü aldırmak için 5 Mart'ta Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde ameliyat oldu. Ameliyatta oksijen borusunun yerinden çıkması ise sonu oldu. 

Yeni Asır gazetesinde yer alan habere göre; Ameliyat sonrasında yoğun bakımda kalan Çebi, iddiaya göre, oksijen borusunun yerinden çıkması sonucu havasız kalınca hayatını kaybetti.

AMELİYATA YÜRÜYEREK GİRDİ

Babasının yürüyerek girdiği hastaneden cenazesini aldığını söyleyen Serhat Çebi, "Babamın oksijen makinesi ihmal sonucu yerinden çıkmış. Bu yüzden nefessiz kalınca kalbi 15 dakika durmuş. Sonrasında babam yaşama döndürülmüş ancak bilincini tamamen kaybetmiş. 52 gün yoğun bakımda kalan babamın vücudunu enfeksiyon sardı ve doktorların ifadesine göre çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybetti. Babam yoğun bakımda ilgisizlikten can verdi. Ailesi olarak çok büyük acı çekiyoruz. Bu tür olayların tekrarlanmaması için tüm sorumluların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz" diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak