Cezaevindeki Ayşe Öğretmen Bebeğinden Ayrıldı

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Beyaz şova bağlanan ve hakkında terör propagandası yaptığı gerekçesiyle tutuklama kararı çıkan Ayşe öğretmen, 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. 6 Aylık bebeği ile geçtiğimiz günlerde hapse giren Ayşe öğretmen bebeğin daha iyi bakılması için ayrılmak zorunda kaldı

Diyarbakır'da, 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ve cuma günü 6 aylık bebeğiyle Diyarbakır E Tipi Cezaevi'ne konulan öğretmen Ayşe Çelik'in cezasının denetimli serbestlik tedbiri ile infaz edilmesi için başvuru yapıldı. Bu süreç devam ederken Çelik henüz 6 aylık olan bebeğinin daha iyi bakılabilmesi için bir karar verdi. Deren bebek beslenebilmesi için her gün cezaevine getirilerek annesini bir araya geliyor.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Çelik'in avukatı Mahsuni Karaman Twitter hesabından açıklamada bulundu. Avukat Karaman  "Anayasa Mahkemesi ise 20 Nisan tarihli kararı ile Ayşe öğretmenin bireysel başvurusu kapsamında infazın durdurulması yönündeki tedbir talebimizi, tedbir koşulları oluşmadığı gerekçesi ile reddetmiş bulunmaktadır" dedi.

Cumhuriyet

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak