Bir Baba, Ödevini Yapmadığı Gerekçesiyle 6 Yaşındaki Oğlunu Döverek Öldürdü !

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!


Bir baba ödevini yapmıyor diye 6 yaşında ki çocuğunu döverek komalık ediyor ve çocuğunun ölümüne yol açıyor. Evet bunu öp öz baba gerçekleştiriyor. Böyle bir vahşeti hangi ruh sağlığıyla işliyor ve nasıl bir psikoloji yaşıyor bilmiyoruz ama bu sözde babayı lanetliyoruz
Ödevini yapmadığı için babası tarafından elektrikli süpürgenin demiriyle komalık olana dek dövülen 6 yaşındaki Mertcan 3 gündür yaşam savaşı veriyordu, bugün hayatını kaybetti. O ödevi oturup beraber yapma fırsatı varken, neden dayak, neden şiddet, neden bu canilik?

Babası Tarafından Dövülerek Komalık Olan 6 Yaşındaki Çocuk, 3 Gün Sonra Öldü
Hatay'da dersini yapamadığı için babası tarafından dövülerek komalık olan 6 yaşındaki çocuk, 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.
Hatay'ın İskenderun ilçesinde, dersini yapamadığı için öz babası tarafından elektrikli süpürgenin demir sopasıyla dövülerek komalık olan 6 yaşındaki Mertcan Y. 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

MAKİNEYE BAĞLI OLARAK NEFES ALIYORDU

Babası Mehmet Ali Y. tarafından elektrikli süpürgenin demir sopasıyla öldüresiye dövülen Mertcan, yaşam mücadelesini kaybetti. 2 Ocak Çarşamba günü yaşanan olay sonrası, ağır yaralı olarak getirildiği hastanede cerrahi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan ve bir süre önce beyin ölümü gerçekleşen Mertcan, makineye bağlı olarak nefes alıyordu. Bugün sabah saatlerinde doktorlar, Mertcan'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Gülsüm 6 yıl önce

Gülsüm

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak