Ataması Yapılmayan Öğretmen, Tarımsal Kalkınma Desteği Sayesinde İş Kadını Oldu

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Tarih öğretmenliği hayalini gerçekleştiremeyen Medine Ağırman öğretmen, büyük bir başarıya imza atarak aldığı maddi destekle birlikte başka bir alanda başarılı olma yoluna girdi. 

Yıllarca terörle gündeme gelen Dargeçit, ilçede huzur ve güven ortamının sağlamasıyla birlikte yatırımlara kapısını açtı. İlçede yaşayan ve yıllarca atanmayı bekleyen ücretli tarih öğretmeni Medine Ağırman, Mardin’de son zamanlarda yaşanan turizm yoğunluğundan ilham alarak, kolları sıvadı. Girişimciliğe soyunan Ağırman, bir proje hazırlayarak, ilçede otel kurulması için çalışmalara başladı. TKDK’dan 1 milyon 250 bin TL destek alan Ağırman, 2,5 milyon TL’ye mal olacak otelinin inşasına başladı. Oteli, inşaatının 7 ay içerisinde tamamlanarak, hizmete girmesi planlanıyor.

“Otel ilçemizin kazancı olacak”

Üniversite mezunu olduğunu ve atanamadığı için özel sektöre yöneldiğini anlatan Ağırman, “Otelimiz ilçenin 2’nci oteli olacak. 4 katlı ve 25 odalı olacak. Otelimizin inşası tamamlandıktan sona Dargeçit herkesin aklına bir turizm ilçesi olarak gelecek. Otelimiz Dargeçit’in değişen yüzü olacak. Çünkü burası sadece bir konaklama yeri olmayacak, topluma açık bir alan olacak. Bu sadece bizim değil ilçemizin kazancı olacak” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak