ANNEM OLMADAN UYUYAMAM Kİ

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Amacı sadece okuduğu üniversiteden evine dönmek olan Özgecan Aslan'ın , inandığı için sevdiği için evine gittiği kişi tarafından parçalara ayrılarak çöp tenekesine bırakılan Münevver Karabulut'un, ekmek parasi için mesaiye çağrılıp psikopat patronları tarafindan 20. kattan atılan Şule Çet'in ,günlerce ortadan kaybolan cesedi bir dere kenarında bulunan yazımızı kışa çeviren minik Leyla'mızın ve artık adlarını bile unuttuğumuz yüzlerce masum kadın ve çocuğun katillerinin adlarini hatirlıyor muyuz?
Kendi adıma samiyetle maalesef hatırlamıyorum eminim ki sizlerde hatirlamiyorsunuz .Şimdi bu yüzlerce isimden bazilarini bize söyleseler googleden araştırirız birakin katillerini nasıl öldüklerini unuttuk.
Şimdi ülke gündemimiz ölmek istemiyorum anne ölme çığlikları arasinda katledilen Emine Bulut.Psikopat kocasinı taniyoruz hatta beddualar yağdiriyoruz .Birde öldürülme görüntülerini izledik milletçe ne faydasi olacaksa ? Göruntüyü çeken ve orada izleyenler neden müdehale etmedi ya da edemedi bunuda hep düşüneceğim .Iddia ediyorum bu cinayetin görüntulerini net bir şekilde izlememize rağmen unutacağız .
Biliyor musunuz ? Bundan sadece dört gün önce Konya'da üç çocuk annesi Tuba Erkol kızının yanında kocası tarafından 20 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Küçük kızı bıçaklandıktan sonra "Ben annem olmadan uyuyamam ki , doktorlara daha çok para versek annemi yaşatsalar "dedi
Bu yüreğimizi dağlayan sözü ve Tuba Erkol'u duyduk mu ? Tepki gösterdik mi? Neden çünkü bu cinayete ait video görüntüleri yoktu yeterince detaylandırilmamiştı.Bu cinayette diğerleri gibi unutulacak hatta unutulmaya başlanacak psikopat katiller duruşmalara sinek kaydı traş ile takım elbise kravat ile gidip utanmadan sıkılmadan ceza indirimi isteyecekler belkide ileride birileri kader mahkumu diyerek bu canilerin affedilmesine bilmeden vesile olacak .Ama ilk tepkiler muhteşem şimdi tüm kadın dernekleri basına boy boy demeç verecek müdahiliz bu davaya hep takipçisi olacağız diyecekler ,aile bakanlığı keza sonuna kadar suçlunun en ağır cezayı almasi için ugraşacağız diyecek evet bunlar çok güzel ama sonuna kadar gitmeliyiz unutmamalı unutturmamaliyiz bu canilere öyle cezalar verilmeliki ibret olmalı bundan sonra birakın katletmeyi elini bile bir kadina kaldırirken kırk kez düşünmeli .Ama hepimiz unutacağız daha öncekileri unuttuğumuz gibi , ilk duruşmalara yüzlerce gazeteci STK temsilcisi gelip salonlara siğmayacak ama ya sonra unutulacak .Birbirimizi de suçlamaya gerek yok hepimiz aynıyız milletce hangi alanda olursa olsun yapilanlari çabuk unutuyoruz bu yüzdende yenileri ekleniyor .
Hamile kadına tekme atan baklavacıları,şort giyen hemşireye tekme atan ,minibuste başörtülü diye saçından çekileni .....
Son sözüm 
Biz bu vahşetlere karşı beraber dimdik durmadıkça daha duyarlı biz bu gel gitleri hep yaşayacağız olan masum canlara olacak sırada hangi ilde hangi masum kadın var diye düşuneceğiz .SÖYLESENİZE HANGİMİZİN ÇOCUKLARI ANNESİ OLMADAN UYUYABİLİR?

Fatih Serkan Ay

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak