AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'den 3600 Ek Gösterge Müjdesi Geldi

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Her seçim öncesi vaad edilen 3600 ek gösterge hakkında müjdeli haber Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik'den geldi. 

Tüm detaylar haberimizde

Milyonlarca kişinin merakla beklediği ve her seçim öncesinde vaatler arasında yer alan 3600 ek gösterge hakkında AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten flaş bir açıklama geldi. Çelik yaptığı açıklamada, ''Memurlara 3600 ek göstergeye pozitif yaklaşıyoruz." diyerek ümit verdi.
Her seçim döneminde dillendirilen fakat br türlü hayata geçirilmeyen 3600 ek gösterge hakkında AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrasında açıklama yaptı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin pek çok testten geçti. Her seferinde aziz milletimizin yol göstericiliği, demokrasi ve laiklikle taçlanarak daha güçlü bir şekilde devam etti. Demokrasimizi, cumhuriyetimizi tehdit eden bir unsur olarak terör gündeme gelmiştir. Aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Bizim bağımsız, hür ve güçlü olmamız bütün mazlumların da esenlik ve refah konusunda umutlarının taze olmasını gündeme getiriyor." ifadelerini kullandı. 
3600 EK GÖSTERGE BEKLEYENLERİ ÜMİTLENDİREN AÇIKLAMA!

Milyonlarca kişiyi heyecanlandıran açıklamayı yapan Çelik, ''3600 Ek Gösterge pozitif yaklaşıyoruz.  Bununla ilgili olarak arkadaşlarımız çalışıyorlar. Polis, hemşire, din görevlisi ve öğretmenlerimize bir düzenleme söz konusu. Ekonomik disiplin içerisinde uygun bir takvime yerleştirilmesi ve meslekler arası dengeler de gözetilerek yapılmasıdır. Bu şekilde bütünsel bir çalışma yapılıyor. Zamanlaması sayın bakan tarafından açıklanacaktır. Cumhurbaşkanımız ifade etmiştir, pozitif yaklaşım aynen sürmektedir'' ifadelerini kullandı.

Kamupersoneli.net

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak