7 Yaşında ki Kız Google’a İş Başvurusunda Bulundu, CEO'nun Küçük Kıza Cevabı Olay Yarattı

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Onlara el yazısı yazılı bir iş başvurusu bile yolladı, ki bir tanesi Noel Baba hariç. Ve tahmin et ne oldu? Sadece bir cevap almadı; Yanıt, Google’ın CEO’su Sn. Sundar Pichai’nin hiçbiri nezaketine dayanmadan geldi.

Küçük Chloe bu mektubu, babası Andy’e, eğer soğutucu parçaları satmasaydı ne yapmak isterdi diye sorduktan sonra yazmıştı. Babası Google’da çalışmanın güzel olacağını söyledi ve ona Silikon Vadisindeki genel merkezin fotoğraflarını gösterdi. Armut koltukları, kaydırakları ve go-kart’ları gördükten sonra Chloe hayalindeki işi bulmuştu! Babası onu bir başvuru mektubu yazması konusunda teşvik etti ve o da yazdı. Ancak ikisi de birkaç gün sonra gelecek cevabı hiç ama hiç beklemiyordu.

İşte Chloe’nin mektubu:

girl-job-application-google-chloe-bridgewater-4
girl-job-application-google-chloe-bridgewater-2

Benim adım Chloe ve büyüdüğümde Google’da bir işim olsun isterdim. Ayrıca bir çikolata fabrikasında çalışmak ve olimpiyatlarda yüzmek isterim. Cuma ve Salı yüzmeye gidiyorum. Babam, Google’daki bir işte armut koltuklara oturabileceğimi, kaydıraklardan kayabileceğimi ve go-kartlara binebileceğimi söyledi. Bilgisayarları da seviyorum ve oyunlar oynadığım bir tabletim var. Babam, bir robotu yukarı aşağı hareket ettirip karelerden geçirmem gereken bir oyun verdi bana. Bilgisayar öğrenmenin benim için iyi olduğunu söyledi. Babam bir gün bana bilgisayar alacağını söyledi. Yedi yaşındayım ve öğretmenlerim anneme ve babama benim sınıfta ve yazımda ve okumada ve toplamalarımda çok iyi olduğumu söylüyor. Eğer iyi olmaya ve öğrenmeye devam edersem babam Google’da bir işim olabileceğini söyledi. Kız kardeşim Hollie de çok zeki ama o oyuncak bebekleri ve giydirmeyi seviyor. O beş yaşında. Babam Google’da iş bulmak için size bir başvuru yapmamı istedi. Bunlardan birinin ne olduğunu gerçekten bilmiyorum ama babam şimdilik bir mektubun yeterli olduğunu söyledi. Mektubumu okuduğunuz için teşekkür ederim, şimdiye kadar sadece bir tane göndermiştim o da Noel Baba’ya. Hoşçakalın.

SundarPichai-kORH--621x414@LiveMint

Mektubun için teşekkürler, bilgisayarları ve robotları sevmene sevindim ve umarım teknoloji hakkında bir şeyler öğrenmeye devam edersin. Bence çok çalışmaya ve hayallerinin peşinden gitmeye devam edersen aklına koyduğun her şeyi – Google’da çalışmaktan Olimpiyatlar’da yüzmeye kadar – başarabilirsin. Okulu bitirdikten sonra yapacağın iş başvurusunu almayı dört gözle bekliyorum!

Senin ve ailen için her şeyin en iyisini dilerim.

Sundar Pichai

CEO”

SundarPichai-kORH--621x414@LiveMint
Google’ın CEO’su Sundar Pichai
Kaynak: http://www.boredpanda.com/girl-job-application-google-chloe-bridgewater/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebook

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak