2018 Babalar Günü Hangi Güne Denk Geliyor?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Yılın en özel günlerinden Babalar Gününe sayılı günler kaldı. Haziran ayının üçüncü haftasında kutlanan Babalar Günü 2018'de bayrama denk geliyor. İşte Babalar günü için hediye tavsiyeleri...

Babalar gününe hazırlıksız yakalanmak istemeyenler Babalar Günü ne zaman, hangi güne denk geliyor araştırıyor. 2018 yılında Babalar Günü Ramazan Bayramı’nın 3. gününe denk geliyor. Babalar günü hediye tavsiyeleri ve tüm merak edilenler haberimizin devamında.

BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN?

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kutlanan Babalar Günü, geleneksel olarak her haziran ayının üçüncü haftasının pazar günü kutlanıyor. Bu bilgiler doğrultusunda Babalar günü bu yıl yani 2018'de 17 Haziran Pazar günü kutlanacak.

BABALAR GÜNÜ İÇİN HANGİ HEDİYELER ALINABİLİR?

Her yıl haziran ayının üçüncü haftasında kutlanan Babalar Günü, bu yıl da 18 Haziran Pazar günü kutlanacak. İnsanlar, bu anlamlı güne az bir zaman kalmasıyla birlikte, ‘en güzel Babalar Günü hediye tavsiyeleri'ne ihtiyaç duymaya başladı. Aslında böyle günlerde içten bir sarılma veya bir çift güzel söz, bütün hediyelerin ötesine geçebiliyor. Fakat hatıra olması açısından da hediyeler olmazsa olmaz bir nitelik taşıyor. Söz konusu babalara alınacak hediye olunca, birçok seçeneğin olduğunu söylemek mümkün.

Sözcü

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak