Uzman ve Başöğretmenlik Eğitim Programlarına Başvuru Tarihi

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Uzman ve başöğretmenlik ile ilgili kılavuz, MEB tarafından yayımlandı. Yayınlanan kılavuzla birlikte, 2023 yılı uzman ve başöğretmenlik sınav sürecine ilişkin detaylarda belli oldu.
2023 Yılı uzman ve başöğretmenlik eğitim programı başvuruları ne zaman? Uzman ve başöğretmenlik eğitim programlarına başvurular ne zaman? Uzman ve başöğretmenlik eğitim programları başvurusu, nereden yapılacaktır? 

MEB'den Eğitim programına ilişkin detaylar şu şekilde açıklanmıştır?

Milli Eğitime bağlı "resmî eğitim kurumları ile özel öğretim kurumlarında görev yapan öğretmenler/uzman öğretmenler, eğitim programına https://mebbis.meb.gov.tr adresi üzerinden 30 Mayıs 2023-09 Haziran 2023 tarihleri arasında başvuruda bulunabilecekler"

Milli Eğitime bağlı eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler, "eğitim programına başvuruda bulunanların şartları taşıyıp taşımadıkları, illerde oluşturulan il değerlendirme komisyonu tarafından 30 Mayıs 2023-12 Haziran 2023 tarihleri arasında değerlendirilecektir."

Başvuruların sırasıyla; okul/kurum müdürlüğü, ilçe millî eğitim müdürlüğü ve il değerlendirme komisyonunca aksaklığa sebep olamayacak şekilde değerlendirilip onaylanması gerekmektedir. Bakanlığa bağlı özel öğretim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin/uzman öğretmenlerin eğitim programına başvuruları, Bakanlık Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünün koordinesinde ilçe/il millî eğitim müdürlüklerince 30 Mayıs 2023-12 Haziran 2023 tarihleri arasında onaylanacaktır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak