Uzman Öğretmenlik Sınavı İçin Hangi Öğretmenlerin Başvuruları Kabul Edilecek?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Uzman Öğretmenlik Sınavı İçin Hangi Öğretmenlerin Başvuruları Kabul Edilecek?
Uzman öğretmenlik kılavuzu yayınlandıktan sonra, uzman öğretmenliğe nasıl başvuru yapılacağı ve istenen belgelerin hangileri olduğu, son zamanların en fazla merak edilen konuları arasında yer almakta.
Özellikle öğretmenleri yakından ilgilendiren durum için bir çok konuda, yeterli bilgi paylaşılmadı. Yayınlanan kılavuzda halen soru işaretlerinin yer aldığı görülmekte.
Özellikle istenen belgelerin geçerliliği nedeniyle, öğretmenler hangi belgelerin geçerli, hangi belgelerin geçersiz olduğu araştırmasını yapmakta.

Elinizde var olan tüm belgeleri 180 saat eğitim faaliyeti düzenlenen tarih aralığında (temmuz/ağustos 2022) MEBBİS sisteminde yer alan belge  başvuru bölümlerinde işleme görevi tüm personelin kendi sorumlulukları kapsamında olacak denildiği için işlemeye gayret edersiniz.

Zaten işlenen belgeler illerde oluşturulacak olan komisyonlar tarafından yapılacak inceleme ile geçerliliği yeterliliği olup olmadığı tespit edilecek ve kimlerin imtihana girmesinin uygun bulunduğuna karar verilip listeler açıklanacaktır.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak