Uzman Öğretmenlik Başvurusunu Yapamayanlar Ne Yapacak?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Uzman öğretmenlik başvurularını kaçıran ve başvuru yapamayanlar ne yapacak? 

Uzman öğretmenliğe başvuruları kaçıran öğretmenler, kendilerine ikinci bir şans verilip verilmeyeceği sorusuna yanıt aramakta. 

Peki uzman öğretmenli başvurularını kaçıranlar için bir şans daha olacak mı? Başvuruları kaçıranlar ne yapacak? Başvuru yapamayan öğretmenler, nasıl itiraz edecekler?

Başvuru yapmak isteyen ancak başvuru tarihlerini kaçıran öğretmenler, İL MEM'e başvuru yapabilirler. 

Okula bir dilekçe yazabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda Milli Eğitim Bakanlığı belki başvuru için yeni bir şans verebilir. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Hasan Yılmaz 2 yıl önce

Sene sonu iş ve islemleri nedeniyle basvurumuzu yapamadık.Bu konuda yüzlerce öğretmen mağdur durumdayız.Il Milli Eğitim müdürlükleri bizi muhattap almıyor.Sistemin MEB tarafindan kisa süreliğine açılması gerekiyor.ögretmen siteleri ve sendikalar bu konuda öncü olmazsa malesef bir yıllık hak kaybımız olacak ve 500/600 kişi mağdur olacak!!

Avatar
Birsen Akar 2 yıl önce

Ben de mağdurlar arasındayım. Sistemin tekrar açılmasını bekliyorum. Başvurudan haberim olmadı. Çok üzgünüm.

Avatar
Seda Ergen 2 yıl önce

Ben de aşırı üzgünüm başvurumu yapamadım umarım bu mağduriyetimiz giderilir

Avatar
Seda Ergen 2 yıl önce

Ben İl Milli Eğitime dilekçe bıraktım fakat cimere talep formu yazmamıştım onu da yazayım yeterki bir sonuç versin..Kahrolmamak içten değil..İnsanın başına herşey gelebilirmiş onu anladım:(((çok üzgünüm lütfen süre uzatılsın..

Avatar
misall 2 yıl önce

Ben de başvuru yapamadım. Milli eğitime gittiğimde aynı durumda pek çok kişinin telefonla aradığını öğrendim. Ama söz uçar yazı kalır. Sanırım cimer mebis gibi yerlere yazarak talep oluşturmak lazım ki bu konuda mağdur olanlar sesini duyurabilsin ve sayıca çok oldukları anlaşılabilsin. Ek süre verseler her şey hallolacak.

Avatar
Nurcan Kabakan 2 yıl önce

Ben de başvuruyu kaçırdım.Cimer den istek formu oluşturup MEB e mağduriyetimi bildiren bir dilekçe gönderdim.İnşAllah tekrar başvuru açılır.

Avatar
misall 2 yıl önce

Hala ek süre verilmesini bekliyoruz. Şu ana kadar olumlu bir cevap gelmedi ama geleceğini umuyoruz. hatalar gecikmeler olabilir. Aslolan herkesin hakkını alabilmesi ise her şeyin bir telafisi mümkün.

Avatar
Hasan Yılmaz 2 yıl önce

Arkadaşlar twitterı da etkin kullanalım.Sayimiz 500-600 kişiden az değil!!!Sendikaların da devreye girmesi lazım!!Kamuoyu oluşmasa bu mağduriyetimiz giderilmez!!Bizde de yüksek lisans var.

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak