2023 Yılı Uzman ve Başöğretmenlik Eğitim Programı Ne Zaman Başlayacak?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

2023 Yılı uzman ve başöğretmenlik eğitim programları ne zaman başlayacak? Uzman öğretmenlik eğitim programlarının başlama tarihi ne zaman? Uzman ve başöğretmen eğitimleri hangi tarihlerde nereden yapılacak? Uzman ve başöğretmen eğitim konuları nelerden oluşacak? Uzman ve başöğretmenlerin eğitimleri hangi tarihlerde başlayıp bitecek?

Uzman öğretmenlik eğitim programına göre, 180 saatlik eğitim 17 Temmuz-23 Eylül tarihleri arasında, başöğretmenlik eğitim programına göre 240 saatlik eğitim 17 Temmuz-18 Eylül tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı Personeli hariç Hizmet İçi Eğitim Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde, uzaktan eğitim yoluyla ÖBA üzerinden gerçekleştirilecek.

Uzman ve başöğretmenlik eğitimleri belirlenen tarih aralığında olmak üzere, günün her saati erişime açık tutulacaktır. 
ayrıca uzaktan eğitim yöntemiyle erişime açılan her bir eğitim konusunun içeriği yazılı doküman olarak ÖBA üzerinden paylaşılacaktır. Eğitim programına katılacakların, ÖBA'ya giriş yapmaları ve her bir eğitim konusunu eksiksiz olarak tamamlamaları gerekmektedir. Eğitim programını tamamlamayanlar uzman/başöğretmen unvanı için başvuruda bulunamayacaktır.

Eğitim programını tamamlayanlara seminer belgesi düzenlenecektir. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

YKS KİTAPLARI Nazilli Haber