Deprem Tatilinde Ücretli Öğretmenler Ek Ders Alacak mı?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta 7.7 şiddetinde gerçekleşen depremden, 10 ilimiz etkilendi ve büyük bir yıkıma neden oldu.

Depremde yaşanan büyük yıkım sonrasında MEB, yarıyıl tatilini il olarak 1 hafta, ikinci kez yine 1 hafta olmak üzere uzatma kararı aldı. MEB'den yapılan açıklamaya göre okullar, 20 Şubat Pazartesi gününe kadar kapalı kalacak.

Peki bu içinde ücretli öğretmenler ek derslerini alabilecek mi? Deprem nedeniyle tatil olan zamanlarda ücretli öğretmenlere ek ders verilecek mi?

Bu süre zarfında ücretli öğretmenler fiilen ders işlemediklerinden dolayı, herhangi bir ek ders ücreti alamayacaklar. Yani okullar açılana kadar ücretli öğretmenlere maaş ödemesi yapılmayacaktır. Ücretli öğretmenler maaş karşılığı çalışan olmadıklarından dolayı, ek ders ücreti de alamayacaklar. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Melek 1 yıl önce

Deprem tüm insanlığın acısı oldu kapanmayan yara olacak ama bu çook büyük bir haksızlık tek geliri bu maaş olan bir insan olarak soruyorum bizim suçumuz ne bu az maaş her kötü durumda kesiliyor

Avatar
Hande 1 yıl önce

Bizler de açlıktan ölelim faturalarımızı ödeyemeyelim, donarak ölelim. Ancak böyle biter çilemiz.

Avatar
Ecem 1 yıl önce

Ücretli öğretmen olarak şunu söylemeliyim ki , keşke bizde ödeme alabilsek keşke bizde insanlarımıza yardım edebilseydik . Sınırlı kaldı yardımlarımız

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak