TÜBİTAK PROJESİNDE, UZUNKÖPRÜ BAŞARISI

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun yapmış olduğu okulların teknolojisine destek amacıyla düzenlenen proje müracaatları sonucunda Türkiye genelinde bulunan 4006 müracaat sonucunda Edirne genelinde hak kazanan 18 okulunun 6’sı Uzunköprü’ den oldu.
Edirne genelinde en çok projesi onay gören ilçe olduklarını belirten ve emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve okul idarecilerine teşekkür eden Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Eralp Akman, gururlu olduklarını belirtti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Eralp Akman, gazetemize yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun okullara destek amacıyla gerçekleştirdiği proje kapsamında Türkiye genelinde 4006 müracaat sonucunda ilimizde 2020 yılında sadece Edirne il genelinde 18 okul projeye hak kazanmış ve bu okullardan 6’ sı ilçemiz okulları olmuştur.
Edirne’de müracaatı kabul edilen okulların çoğunun ilçemizden olması bizleri gururlandırmış ve daha çok çalışma sevk etmiştir. Projesi kabul edilen ve eğitime kendini adayan öğretmenlerimizi, okul idarelerimizi ve ilçesi için emeği geçen tüm öğrencilerimi kutluyorum” dedi.
TÜBİTAK 4006 müracaat sonuçları ile projesi onaylanan okullarımız şu şekildedir;
Kurtbey Ortaokulu, Uzunköprü MTAL, Yunus Emre Ortaokulu, Uzunköprü Anadolu Lisesi, Safiye Erol Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak