WhatsApp Numara Gizleme Nasıl Yapılıyor?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

WhatsApp, çevrimiçi mesajlaşma ve kişisel ve profesyonel çevreleriniz içinde iletişimde kalmanız için çok güvenli, basit ve sağlam bir platformdur. Numaranızı WhatsApp sisteminden gizleyemeseniz de gizliliğinizi korumak için kişilerinizden gizleyebilirsiniz.
Ancak, bazen insanlar numaramı gösteren çevrimiçi bir telefon olduğu için rahatsız oluyorlar. İnsanların Android'de telefon numaralarını nasıl gizleyeceğini veya WhatsApp'ta telefon numaralarını nasıl gizleyeceğini bilmek istemesinin çeşitli nedenleri olabilir.

WhatsApp'ta telefon numaralarını gizlemek için yerleşik bir mekanizma yoktur, ancak bazı geçici çözümler, verilerinizden veya güvenliğinizden ödün vermeden bu hedefe ulaşmanıza yardımcı olabilir.

O halde hemen detaylara geçelim.

1.
WhatsApp'ı açın.
2.
Diğer seçenekler > Ayarlar > Hesap > Numarayı değiştir'e dokunun.
3.
Mevcut hesap telefon numaranızı üstteki kutuya girin.


WhatsApp hesabınızdan tamamen çıkış yaparak başlayın. WhatsApp için giriş ekranına ulaştığınızda, WhatsApp hesabınızı kaydetmek ve cihazınızı doğrulamak için telefon numaranızı isteyecektir. Mevcut telefon numaranızı girmek yerine, Google Voice üzerinden oluşturduğunuz ikincil numarayı (veya seçtiğiniz alternatifi) girin.

“İleri” düğmesine basın, WhatsApp sizden numaranızı doğrulamanızı isteyecektir. Numaranızı doğru girdiğinizden emin olun ve bir sonraki adıma geçmek için “Tamam” a basın.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak