Öğretmenlere Laptop Önerisi

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Öğretmen ve öğrencilere laptop önerileri nelerdir? Öğretmen ve öğrenciler, hangi laptop markalarını almalıdır? Öğretmen ve öğrencilerin  alacağı laptop markaları hangileri? Hangi laptopları almak gerekiyor? Öğretmen ve öğrenciler için okul laptop önerileri
öğretmenler için en iyi dizüstü bilgisayarları bulmak, performansı ve form faktörünü değerle dengelemeyi başaran modeller bulmak anlamına geliyor. Bu taşınabilir cihazların tüm okul yılı boyunca her gün çalışmaya devam etmesi gerekiyor, dolayısıyla güvenilir olmaları da gerekiyor.

Bu aslında göründüğünden daha kolay, özellikle de artık okula dönüş satışlarının artması bütçeyi genişletmeye yardımcı oluyor. Bu anlaşmalar olmasa bile, yıllar içinde yetenekli, uygun fiyatlı dizüstü bilgisayarların sayısı arttı ve daha fazla seçenek ince, taşıması kolay bir form faktörüyle geldi.

Bununla birlikte, ne arayacağınızı bilmeniz gerekir. Eğitimciler için en iyi dizüstü bilgisayarlar, yeterince güçlü bir CPU'nun yanı sıra hızlı RAM gerektirir . Ayrıca, birden fazla öğrenci sınıfından gelen her türlü belgeye, ödeve ve sunuma anında erişmeniz gerekeceğini göz önünde bulundurarak, yeterli miktarda depolama alanına da ihtiyacınız var.

En az 6GB RAM
256 GB SSD hardisk
Freedos özellikli olanalr daha ucuz oluyor. İşletim siz sonradan yükleyebilirseniz.
En az 750 Dolar bütçe ayırmalısınız.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak