Flash Bellekteki Virüs Nasıl Temizlenir?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Bu wikiHow makalesi, bir Windows PC kullanarak flash sürücü virüsünü nasıl tarayacağını ve kaldıracağını öğretir. Ayrıca, Mac'inizi tehditlere karşı taramak için istediğiniz MacOS virüsten koruma yazılımını nasıl kullanacağınızı da öğreneceksiniz (ancak USB flash sürücü virüsleri, Mac'lerde nesli tükenmemişse bile son derece nadirdir). Flash sürücünüze bir kısayol virüsü bulaşmışsa, yani dosyalarınız gizlendiğinde ve aynı kısayollarla değiştirildiğinde, birkaç komut çalıştırarak onu kaldırabilirsiniz. Diğer virüsler, Windows Security (Windows 10 ile ücretsiz), Norton, Kaspersky, AVG AntiVirus veya McAfee gibi güvenilir antivirüs yazılımları tarafından kaldırılabilir. Virüsten koruma yazılımınız yoksa, Microsoft'tan virüsleri tarayacak (ve kaldıracak) hızlı bir araç indirebilirsiniz.

Bir virüsü hafızamdan nasıl kaldırırım?
Şimdi şu komutu yazın: attrib -h -r -s /s /df:\* . * ve ENTER'a basın. “F”yi hafıza kartı sürücü harfinizle değiştirmeniz gerekir. Bundan sonra, Windows kartınızı onaracak ve virüsü SD kartınızdan kaldıracaktır.

Harici sabit diskimden bir virüsü nasıl kaldırırım?
#1 Virüsü kaldırın
Adım 1: Güvenli Mod'a girin. Shift tuşunu basılı tutun, ardından Windows menüsünü açıp güç simgesine ve Yeniden Başlat'a tıklayarak bilgisayarınızı yeniden başlatın. ...
Adım 2: Geçici dosyaları silin. ...
Adım 3: Bir Virüs Tarayıcısını İndirin. ...
Adım 4: Bir Virüs Taraması çalıştırın.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak