Youtube Videonun Bir Kısmı Nasıl İndirilir?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Dezavantajı, ücretli bir plana yükseltme yapmadığınız sürece çoğunun HD değil, yalnızca standart tanımlı videolar indirmenize izin vermesidir. Video indirmenin hızlı bir yolunu arıyorsanız ve standart 480p ila 720p kaliteyi dert etmiyorsanız birkaç seçeneğiniz vardır.
YouTube4k'in Klip İndiricisi, herhangi bir YouTube videosunun bir kısmını 1080p (full HD) kalitede indirmenize izin veren ücretsiz bir web sitesidir.
Önce YouTube videosunu indirip ardından düzenleyiciye yüklemekistiyorsanız Clideo sağlam bir seçenektir. Ücretsiz bir hesapla herhangi bir kaliteli YouTube videosunu kesebilirsiniz, ancak yükseltme yapmadığınız sürece bu video Clideo filigranını içerecektir.
ClipConverter, bir YouTube videosunun yalnızca bir bölümünü HD kalitesinde indirmenize olanak tanıyan başka bir ücretsiz seçenektir. Bunun dezavantajı, müzik videolarının bölümlerini veya telif hakkıyla korunan içeriği indirmek için ClipConverter'ı kullanamayacak olmanızdır.
Kapwing'in Video kırpıcısının kullanımı kolaydır ve "Standart" kalitesi olan 720p'yi dikkate alır; bu, Full HD olmasa da teknik olarak HD olarak nitelendirilir. Dezavantajı, bir hesap oluşturmadığınız sürece hizmetin videoya filigran eklemesidir.
Streamable, YouTube'dan 10 dakikaya kadar standart çözünürlüklü video klipleri ücretsiz indirmenize olanak tanır. HD veya daha uzun klipler istiyorsanız abonelik için ödeme yapmanız gerekir.
YouTube, video indirme sitelerine karşı çıktığı için (video indirmek YouTube'un şartlarını ihlal eder), bu web siteleri gelip gitme eğilimindedir. [1] Bir alternatif bulmak için bu sitelerden herhangi birini deneyin veya "YouTube video kırpma aracı" araması yapın.

4K Download gibi ücretsiz bir HD YouTube video indiricisi yükleyin.
Bu uygulama videonun bir kısmını kırpmanıza izin vermese de videonun tamamını indirebilir ve Windows ve macOS'ta yerleşik ücretsiz araçları kullanarak kendiniz kırpabilirsiniz . Web tabanlı YouTube kırpıcıları videoları HD kalitesinde indirmiyorsa bu harika bir seçenektir.
4K Video Downloader, bir süredir piyasada olan ve hala çalışan popüler bir ücretsiz YouTube indiricisidir . PC'niz, Mac'iniz veya Android'iniz için https://www.4kdownload.com/downloads adresinden indirebilirsiniz . İşletim sisteminizin yanındaki İndir bağlantısını tıklamanız , indirilen dosyaya çift tıklamanız ve yüklemek için ekrandaki talimatları izlemeniz yeterlidir.
Video özel olmadığı, yaş sınırlaması olmadığı veya belirli bölgelerle sınırlı olmadığı sürece 4K Video Downloader'ı kullanarak HD videoları sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz.
Telif hakkıyla korunan içeriği indirmenin yalnızca YouTube politikalarını ihlal etmekle kalmayıp aynı zamanda neredeyse tüm yargı bölgelerinde yasa dışı olduğunu unutmayın.
Önemli not: Bu klip yönteminin bir tarayıcıda yapılması gerekir; mobil iPhone uygulamasıyla yapılamaz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak