WhatsApp'ta Silinen Fotoğraflar Nasıl Kurtarılır?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

WhatsApp'ta fotoğrafları yanlışlıkla silmek kolaydır. Yanlış bir dokunuştan sonra sildiğiniz WhatsApp resimlerini nasıl geri alacağınızı merak edebilirsiniz.

WhatsApp'tan silinen fotoğrafların nasıl kurtarılacağına bakalım. Fotoğraflarınızı geri almanın olası yöntemlerine ve bu talihsiz senaryo hakkında bilmeniz gerekenlere bakacağız.

Otomatik Olarak Kaydedilen WhatsApp Görüntüleri Nasıl Kurtarılır
Varsayılan olarak, hem Android hem de iPhone'da WhatsApp, sohbetlerinizdeki görüntüleri otomatik olarak cihazınıza indirecektir. Bu nedenle WhatsApp'tan silinen fotoğrafları geri almak için kontrol etmeniz gereken ilk yer telefonunuzun fotoğraf uygulamasıdır.

Android'de Galeri uygulamasına veya Google Fotoğraflar'a bir göz atın. iPhone kullanıcıları Fotoğraflar uygulamasına bakmalıdır. Aramanızı daraltmanıza yardımcı olması için Albümler sekmesine geçin ve WhatsApp'ı arayın . Bu bilgiyi hatırlıyorsanız, görselin gönderildiği zamanı kontrol etmek için galeri uygulamanızın arama araçlarını da kullanabilirsiniz.
Silinen WhatsApp fotoğrafınızı bulursanız şanslısınız! Hala bir kopyanız var ve onu istediğiniz yere gönderebilir veya paylaşabilirsiniz. Kalıcı olarak kaybetmemek için yedeklemeyi unutmayın. Ayrıca WhatsApp'ın gelecekte medya indirmeyi durdurması durumunda ne yapacağınızı da bilmelisiniz .


Fotoğrafı burada göremiyorsanız ancak telefonunuzda bulut depolama alanı kullanıyorsanız hala umut var. Bulut depolama uygulamanızın otomatik kamera yükleme özelliğini kullanırsanız , WhatsApp'ın görüntüyü kendi başına indirmesi ve ardından bulut depolama uygulamanızın onu otomatik olarak yüklemesi ihtimali vardır.

Bulut depolama hizmetinizin Kamera Yüklemeleri , Kamera Rulosu veya benzer klasörünün içine bakın ; görüntüyü burada bulabilirsiniz. Bu, Google Fotoğraflar, Dropbox veya benzeri bir ikincil fotoğraf uygulaması kullanmanın avantajlarından biridir.

Yukarıdakiler işe yaramadıysa, silinen bir resmi WhatsApp'tan yedekleme olmadan kurtarmak yine de düşündüğünüzden daha kolay olabilir. Daha sonra konuştuğunuz kişinin (veya kişilerin) kayıp fotoğrafın eklendiği mesajın bir kopyasının olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Bir WhatsApp sohbetine bir resim yüklediyseniz ve daha sonra onu sildiyseniz, grup sohbetindeki başka birisinin (veya sohbet ortağınızın) cihazında hâlâ bu resim bulunabilir.

Kişiden resim için WhatsApp sohbetini kontrol etmesini isteyin. Ellerinde varsa görüntüyü size iletebilirler, hatta telefonlarına kaydedip e-posta veya başka bir mesajlaşma servisini kullanarak iletebilirler. WhatsApp, üstteki adına dokunup Medya, bağlantılar ve belgeler'i seçerek bir sohbette paylaşılan tüm medyayı görmenizi sağlar . Ayrıca telefonlarının görüntüyü otomatik olarak kaydedip kaydetmediğini görmek için yukarıdaki yöntemi kullanmalarını da tavsiye edebilirsiniz.


WhatsApp'ta bir fotoğrafta Benim İçin Sil'e dokunmuş olmanız o fotoğrafın herkes için silindiği anlamına gelmez. WhatsApp, bir mesaj gönderdikten yaklaşık iki gün sonra Herkes İçin Sil seçeneğini göstererek kazara vurmayı biraz zorlaştırıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak