WhatsApp'ta Kişiler Nasıl Silinir?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Neyse ki bunu yapmak çok kolay. Bir daha karşılaşmamak için WhatsApp'ta bir kişiyi nasıl sileceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin.

WhatsApp'ta Kişiler Nasıl Kaldırılır

WhatsApp, WhatsApp sohbetlerini temizlemenize ve silmenize izin verir , ancak kişileri de silebilirsiniz. Elbette, WhatsApp'ta birisini engellemek bir seçenektir, ancak yine de o kişiyi kişi olarak bulundurursunuz. Bazen, birisiyle işinizin tamamen bitmesini istersiniz ve onun adını telefonunuzda, engellenenler listenizde bile görmek istemezsiniz.

Kapalı

iOS'ta bir WhatsApp kişisini şu şekilde silebilirsiniz:

Cep telefonunuzda WhatsApp uygulamasını açın.

Silmek istediğiniz kişiyi bulun, sohbeti açın ve ekranın üst kısmındaki kişinin adına dokunun.

Düzenle > Kişiyi Sil > Kişiyi Sil öğesine dokunun .Android'de kişi > üç noktalı menü > Kişiyi görüntüle > üç noktalı menü > Adres defterinde görüntüle > üç noktalı menü > Sil öğesini seçin .

WhatsApp kişilerini yalnızca mobil uygulamada silebileceğinizi unutmayın. Bir kişiyi sildiğinizde, siz onu silip silmediğiniz sürece sohbet kalacaktır.

WhatsApp Kişilerini Temizlemek Onları Telefonunuzdan Kaldırır mı?

WhatsApp'ta bir kişiyi sildiğinizde, telefonunuzdan da silinir. Silme nedenlerinize bağlı olarak bu, şanslı veya talihsiz olabilir. Bir kişiyi yalnızca WhatsApp'ta silmek ve telefonunuzda tutmak istiyorsanız, o kişinin iletişim bilgilerini başka bir yere kaydetmeyi düşünün.

Bunları kendinize e-postayla gönderebilir veya notlar uygulamanıza kaydedebilirsiniz. Daha da iyisi, çok fazla uygulamayla uğraşmaktan kaçınmak için kaydetmeyi düşündüğünüz iletişim bilgilerini içeren WhatsApp'ta kendinize bir mesaj gönderin . Bu yapıldıktan sonra, WhatsApp kişisini silmeye devam edin. Ardından kişiyi telefonunuza tekrar ekleyebilirsiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak