WhatsApp gizlilik politikasını kabul etmeyenler ne yapacak ?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Bu , Şubat ayında yayınlandığında sayfanın başlangıçta söylediği şeyden farklıdır; bu, yeni şartları Mayıs son tarihine kadar kabul etmemenin kullanıcıların işlevlerini yitireceği anlamına geleceği konusunda uyardı. “Biz 15 Mayıs için geçerlilik tarihi uzatıldı ettik” sayfa zamanda belirtti . "O zamana kadar kabul etmediyseniz, WhatsApp hesabınızı silmeyecek. Ancak, kabul edene kadar WhatsApp'ın tam işlevselliğine sahip olmayacaksınız. Kısa bir süre için çağrı ve bildirimler alabileceksiniz, ancak uygulamadan [vurgu eklendi] mesajları okuyamayacak veya mesaj gönderemeyeceksiniz. "

"BU GÜNCELLEME NEDENİYLE HİÇ KİMSE 15 MAYIS'TA HESABINI SİLİNMEYECEK VEYA WHATSAPP'IN İŞLEVSELLİĞİNİ KAYBETMEYECEK"
WhatsApp, yeni politikayı kabul etme süresini uzatmış olsa da, hala yürürlüğe giriyor, WhatsApp'ın planları hakkında bilgi sahibi olan kaynaklar The Verge tarafından onaylandı . Yeni kullanıcılar ve politikayı zaten kabul etmiş kişiler için 15 Mayıs'tan itibaren yürürlüğe girmeye devam edecek. Aradaki fark, politikayı şimdi kabul etmeyen herhangi birinin tam işlevselliğini hemen kaybetmemesidir. Bunun yerine, kendilerine yeni politikayı kabul etmeleri için bir hatırlatma gösterilecek.

Bu, birkaç haftalık bir sürenin ardından, bu hatırlatıcı WhatsApp'ın "kalıcı hatırlatma" olarak adlandırdığı şey haline geldiğinde değişecektir. Bu noktada, uygulamanın işlevselliği sınırlı hale gelecektir. Kullanıcılar gelen aramaları yanıtlayabilecek ve mesajlara bildirimlere dokunarak yanıt verebilecek olsa da, uygulama içinden standart sohbet listesine erişemeyecekler. Son olarak, birkaç hafta sonra, kullanıcılar bu "sınırlı işlevselliği" tamamen kaybedeceklerdir. WhatsApp, genellikle 120 gün sonra etkin olmayan hesapları sildiğini söylüyor .

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

YKS KİTAPLARI Nazilli Haber