Tiktok Keşfete Düşme Etiketleri 2022

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Tiktok’ta Keşfete Nasıl Düşülür 2022

Tiktok keşfet, uygulamanın arama kısmında bulunan popüler hesapların öne çıkan gönderilerinin yer aldığı sayfadır. Gönderilerin bu ekranda görünebilmesi için izlenme sayısının fazla olması gerekir. Az takipçiniz olsa bile güncel bir konuyla ve kaliteli içerik oluşturduğunuz görüntü de kolaylıkla izlenme alabilir. Peki Tiktok keşfet neye göre belirlenmektedir? Bu husus hakkında vereceğimiz ipuçlarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Tiktok’ta Keşfet Etiketleri 2022
Tiktok kullanıcıları fenomen hesap haline gelebilmek için videolarını keşfete düşürmek istemektedir. Son zamanda popülerliğini arttıran bu uygulamada keşfete çıkmak her şeyden önemlidir. Nasıl keşfete düşülür, fenomen olunur diye merak ediyor ve araştırma yapıyorsanız Tiktok heştek kullanmıyorsanız, kendinizi keşfette göremeyebilirsiniz. İşte sizler için hazırladığımız en popüler etiketler!

Tiktok Keşfete Düşme Etiketleri;

#kesfet
#takipavm
#keşfetedüş
#keşfetetiketi
#beniöneçıkart
#keşfetbeni 
#tiktoktürkiye
#me
#love
#inspiration
#blackandwhite
#home
#happy
#nofilter
#sun
#cute
#tbt
#friends
#handmade
#LOL
#beautiful
#2022tiktok
#workout
#amazing
#beach
#beauty
#sky
#fitness
#fashion


Tiktok Fenomen Keşfet Etiketleri


#fenomen
#fenomeno
#fenomenal
#fenomenim
#fenomenailesi
#fenomenler
#fenomenhouse
#fenomenyenge
#fenomenoldum
#medyamagaza


TikTok Keşfet Doğa Etiketleri


#(bulunduğunuz şehir)
#şelale
#dere
#nature
#doga
#camping
#kamphayatı
#güneş
#yağmur
#sunny
#sky
#yeşillik
#temizhava
#smile
#art
#nice


Tiktok Keşfet Etiketleri Pubg


#pubg
#pubgmobile
#pubkomik
#pubgtiktok
#pubglite
#pubgturkey
#pubgkesfet
#games
#game
#pubgmobileturkey


Tiktok Keşfet Yemek Etiketleri


#akşamyemeği
#yemektarifleri
#yemek
#karşılıklıbeğeni
 #takipavm
 #kahvaltı
#nefisyemekler
#atıştırmalıklar
#yemekteyiz
#keşfetteyiz
#yemektarifi
#nefis
#yemekvideoları
#keşfet
#keşfetbeni
#gt


Tiktok Eğlence Etiketleri


#eğlencelivideolar
#eğlenceli
#keşfetbenial
#keşfetbeni
#2022tiktok
#popüler
#keşfet
#eğlence 


Tiktok Keşfetlik Komik Video Etiketleri


#komikvideo
#komikvideolar
#komikcaps
#komeditürkiye
#komikmontaj
#çokkomik
#komik sahne
#takipavm
#komik
#turksh

Tiktok Araba Etiketleri


#(aracınızın markası)
#autotrend
#araba
#sportscar
#speed
#car
#egzoz
#hız
#hıztutkunu
#yollarbenim


Tiktok İslami Etiketler


#Müslüman
#din
#peygamber
#kuran
#Allah
#tekbir
#iman
#sahur
#oruç
#imsak
#niyet
#cami
#namaz 


Tiktok Keşfetlik PUBG Etiketleri 2021


#pubg
#pubgtiktok
#pubgmobile 
#pubgturkey
#pubgkomik
#games
#pubglite
#pubgmobileturkey
#takipavm


Tiktok Futbol Etiketleri


#fenerbahçe
#galatasaray
#trabzonspor
#(sevdiğiniz futbolcu adı)
#beşiktaş
#derbimaçı
#futbolcu
#futbol
#gol
#karakartal
#aslancimbom
#sarıkanaryam
#penaltı
#derbi


Tiktok Keşfet Müzikleri Etiketleri
Tiktok uygulamasında, keşfete düşmek için popüler olan müzikleri kullanmanız gerekmektedir. Tiktok değişim müzikleri önceliğiniz olmalıdır. Hangi müzikler daha popüler ise onları tercih ederek daha fazla izlenme ve beğeni alabilirsiniz.

#keşfetbeni
#amatörşarkı 
#müzik
#music
#popüler
#ses
#şarkı
#damar
#karaoke
#arabesk
#slow


Severek dinlediğiniz şarkıcıların seslerini kullanıp video çekiyorsanız ya da düet yapıyorsanız şarkı etiketlerinde keşfete düşmek için şarkıcının adını da yazabilirsiniz. Örneğin; #tuğçekandemir, #demetakalın, #sibelcan, #zeynepbastık gibi hashtaglar kullanabilirsiniz. Keşfete düşme etiketleri her zaman aynı kalmaz. Yaşanan olaylara, oluşturulan içeriğe ve paylaşım yaptığınız konuma göre farklılık gösterir, değişkendir. Hashtag kullanırken gereksiz kelimelerden uzak durmalısınız.

Tiktok’ta Hashtag Nasıl Yapılır?


Gönderilerinize hashtag eklemek için, # sembolü yanına hiç boşluk bırakmadan en popüler keşfet etiketini yazınız. Ardından o konu ile alakalı yazılmış ve paylaşılmış olan diğer benzer etiketleri de görüntüleyebilirsiniz. Sosyal medya platformu üzerinden sizin kullandığınız hashtagi kullanan diğer hesapların gönderilerine de ulaşabilirsiniz. Böylece benzer içeriklere ulaşmanız daha kolay olacaktır!

TikTok Keşfete Düşme Uygulaması (8 İpucu)


Tiktok hesaplarınızda içerikler üreterek fenomen olabilir ve para kazanabilirsiniz. Hayran kitlenizi oluşturup kazanç sağlamak için de gönderilerinizin keşfet düşmesi gerekir. İşte bunun için dikkat etmeniz gereken 8 ipucu;

  • En çok tercih edilen şarkıcı ve ses kaydıyla dublaj videoları oluşturmalısınız.
  • Video çekeceğiniz zaman önce konu belirlemelisiniz. Bunun için en çok tercih edilen konular hakkında özgün içerikler oluşturmalısınız.
  • Sadece Tiktok hesabı kullanmayın. Twitter, İnstagram ya da Facebook gibi sosyal medya hesaplarından da destek alarak etkileşiminizi arttırmalısınız.
  • Videolarınız için profesyonel ekiplerden destek almalısınız. Sürekli aynı içerikler takipçilerinizi sıkacağı için işin uzmanlarından taktik alıp paylaşımlarınızı geliştirmelisiniz.
  • Tik tok keşfete düşebilmek için en yeni etiketleri ve hashtagleri kullanmalısınız.
  • Videolarınıza etiket ekleyeceğiniz zaman (#) etiketinden sonra Türkçe karakter kullanmamalısınız. Örnek verecek olursak #keşfet değil de #kesfet şeklinde yazmalısınız.
  • Eski konulardan ve etiketlerden sıyrılmalısınız. Her zaman güncel kalmalısınız.
  • Hesap adınızı oluştururken daha dikkatli davranmalısınız. Kullanıcı adınızın etkileyici ve dikkat çekici olması takipçileriniz tarafından beğeni alarak akılda kalmasını sağlayacaktır.
  • 8 ipucunu dikkate alarak ve Tiktok’ta keşfete düşmek için etiketler 2021 listesinden faydalanarak keşfete düşme hızınızı arttırabilirsiniz!

Paylaşımların Keşfete Düştüğünü Nasıl Anlarız?


İçeriklerinizin keşfete düştüğünü anlamanın iki yolu bulunmaktadır. İlk yöntemi videolarınızın izlenme sayısını kontrol etmektir. Örneğin paylaşımınız 500-600 kişi tarafından izlenmiş ise bu keşfete düştüğünün bir göstergesi olmayacaktır. Fakat izlenme sayınız 30 K veya 40 K civarında ise bu içeriğinizin keşfete düştüğünü ve binlerce hesabın izlediği anlamına gelmektedir.

Diğer bir yöntem ise işletme hesabına geçerek kullanıcı istatistiğini kontrol etmeniz olacaktır. Paylaştığınız videoların istatistiklerini incelediğinizde keşfetten gelen sayısı yüksek ise, keşfete düşmüşsünüz demektir!

Tiktok Keşfet Hilesi Ücretsiz!


Uygulama içerisinde keşfete çıkmak, izlenme ve beğeni sayısını arttırmak için bazı hileler bulunmaktadır. Fakat sadece takipçi ve beğeni hilesi gibi sadece TikTok keşfet hilesi mevcut değildir. Birkaç ipucu ve Tiktok keşfet etiketleri ile doğal yoldan takipçi kazanabilir, beğeni alabilir ve keşfete düşebilirsiniz. İşte Tiktok keşfete düşmek için hazırladığımız hile gibi sırlar!

  • Video sayınız önemlidir. Düzenli aralıklarla yapmış olduğunuz paylaşımlar takipçilerinizi her zaman dinamik tutacaktır.
  • Gönderilerinize yapılan yorum oranı hayranlarınızın size olan ilgisini gösterir.
  • Beğeni sayınızın yüksek olması çok önemlidir. Fakat gerçek hesaplar tarafından yapılmış olan beğeniler dikkate alın. Çünkü Tiktok yöneticileri tarafından gerçek olmayan hesaplar tespit edilir ve kapatılır.
  • İzlenme süresiniz keşfete düşmek için belki de en fazla ihtiyaç duyacağınız özelliktir. Ne kadar çok fazla kişiye hitap ederseniz fenomenlik adımlarını o kadar hızlı atarsınız.
  • Örneğin; 5 dakikalık bir video ortalama olarak 15 saniye izleniyor. Diğer videonuz ise 30 saniyelik ve bu da 15 saniye izleniyor. Böylelikle Tiktok uygulamasına göre 30 saniyelik paylaşımınız oransal olarak daha başarılı bulunuyor ve izlenme oranınızı arttırıyor.
  • Dİğer bir püf nokta ise uzun videolarınızda alt yazı kullanmaktır. Sonuna kadar izlemeyen kişiler için merak uyandırıcı yazılar koyarsanız izlenme sürenizi arttırmış olacaksınız.
  • Birbirleriyle alakalı videolar çekerseniz, birini izleyen kullanıcılar diğer videonuzu da merak eder ve izler.
  • Bu yollarla Tiktok izlenmenizi arttırarak hızlı ve kolayca keşfete düşebilir ve bol bol para kazanabilirsiniz.

Tiktok Keşfet Engeli Nasıl Anlaşılır?
Tiktok, video paylaşım uygulaması olduğu için kullanıcılar birbirleriyle rekabete giriyor. Daha fazla video paylaşıp takipçi sayılarını arttırarak Tiktok’ta nasıl fenomen olurum ve keşfete nasıl çıkarım onun planlarını kuruyor. Engelle karşılan kullanıcılar bunun sebeplerini merak ediyor. Paylaştığınız içeriğin şikayet edilmesi sonucunda maalesef keşfette engellenmiş olursunuz. Peki gönderiniz neden şikayet edilir inceleyelim.

Tiktok Keşfet Engeli Neden Olur?
Tiktok kullanıcılarının en büyük sıkıntılarından biri de keşfet engelle karşılaşmalarıdır. İsmini duyurmak, izlenme almak ve popüler olmak isteyenlerin sıklıkla yaşadığı engel probleminin nedenlerini şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Yasa dışı paylaşımlar yapmak ve destek vermek
  • Siyasi paylaşımlar
  • Robot gönderiler
  • +18 içerikli videolar
  • Kumar ve zorbalık onaylayıcı paylaşımlar
  • Hile yöntemlerine başvurmak
  • Şiddet teşvik edici videolar
  • Yazılan uygunsuz metinler
  • Paylaşılan videonun sık sık silinmesi
  • Aynı içeriğin birkaç defa paylaşılması
  • Video ile alakasız keşfete düşme etiketleri ve hashtag kullanılması
  • Gönderi paylaşmadan önce yukarıda bahsettiğimiz özelliklerin bulunmamasına dikkat etmenizi öneririz. Böylece keşfete düşme engeli ihtimalini en aza indirmiş olacaksınız.

Tiktok Keşfet Engeli Nasıl Kaldırılır?


Tiktok keşfette engelle karşılaşmak, etkileşimi azalttığı için uygulama kullanıcılarını geriye düşürüyor. Bahsettiğimiz sebeplerden veya farklı bir nedenden dolayı engel yemişseniz aşağıdaki adımları takip ederek kurtulabilir ve özgürce video paylaşmaya devam edebilirsiniz.

  • Paylaşımlarınızda yeni içerikler oluşturma,
  • Kurallara uygun gönderiler üretme,
  • Kamera kalitenizin yüksek olmasına,
  • Düzenli şekilde video paylaşımı,
  • Daha fazla takipçiye ulaşma,
  • Arkadaşlarınızdan paylaşımlarınıza bol bol yorum yapmalarını rica edin.

Tiktok Keşfete Düşme Saatleri Tablosu 2021


Her yaş grubu için uygun olan bu uygulamada istediğiniz zaman vakit geçirebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz. Ama bazı günler ve saatler vardır ki izlenme sayısını ve etkileşim oranınızı arttırabilirsiniz. Bu günleri ve saatleri dikkate alarak içeriklerinizi paylaşırsanız, keşfete düşme ihtimalinizi arttıracaksınız. Tiktok nasıl keşfete düşer? 

  • Çarşamba ve Cuma günleri en aktif günler olarak görülmektedir.
  • En pasif gün ise Pazar’dır.
  • Gün içinde 07.00-11.00 ve 16.00-22.00 saat aralıklarında uygulamada geçirilen süre daha fazladır.
  • Sabah 06.00’dan önceki zamanda ise Tiktok çok da aktif değil.
  • Belirttiğimiz günler ve saatler kullanıcı yaşlarına ve günlük hayatındaki yoğunluğa göre değişmektedir. Tiktok istatistikler bölümüne girerek görüntüleme saatlerine ulaşabilirsiniz. Grafik aralığını 1 gün olarak seçtiğinizde grafiğin tavan yaptığı saat dilimini kaydedebilirsiniz. Daha fazla aktif olunan saatlerde düzenli olarak paylaşım yaparsanız, hesabınız günden güne keşfete taşınacaktır.

Tiktok’ta Videolarım Neden Keşfete Düşmüyor?


Kullanıcılar özgün içerik oluşturarak video paylaşımında bulunsalar da bazen istedikleri kadar beğeni ve izlenme sayısına ulaşamıyorlar. Genellikle bir engel ya da şikayet alan hesaplarda görülen bu sorunun giderilmesi için bazı Tiktok video keşfete düşürme hilesi ve ipuçları mevcuttur. Dilerseniz videolarınızı keşfete taşıyacak olan hilelerden ve ipuçlarından bahsedelim.

Tiktok Video Keşfete Düşürme Hilesi


Video ve içerik oluştururken daha fazla kişiye hitap etmek için dikkat etmemiz gereken bazı şartlar bulunuyor. Tiktok videonun keşfete düşmesi için yapmanız gereken çok basit kurallar vardır. Tiktok’ta keşfete çıkma şansınızı arttıracak özellikleri aşağıda sıraladık;

  • Videolarınızın kaliteli olmasına dikkat edin.
  • Keşfete düşen videoların %90’ından fazlası artık kaliteli bir görüntüye sahip.
  • Paylaşımlarınıza müzik ekleyerek daha dolu bir içerik oluşturun.
  • Gönderileriniz için size ait olan bir düzen oluşturun.
  • İçeriklerinizi daha güncel ve ilgi çekici kılın.
  • Diğer kullanıcılar ile sürekli etkileşim halinde olarak kendi adınızı duyurun.
  • Videolarınızı düzenli aralıklarla paylaşın.
  • Popüler dublajlar kullanmaya dikkat edin.
  • Özellikle öne çıkan hesaplardaki videolarla düet yapıp yayınlayın ki keşfete çıkma olasılığınızı yükseltin.
  • Yeni çıkan videoları ilk çekmeye özen gösterin.
  • İçeriklerinizde bir hikaye anlatırsanız izlenme süresi daha uzun olacaktır.
  • Paylaşımlarınızın altına güncel olan TikTok keşfete düşme etiketlerini kullanın.
  • Neyin nasıl yapıldığını gösteren içerikler oluşturun.
Anahtar Kelimeler:
TikTok Keşfete DüşmeTikTok Keşfete Düşme 20212022Tiktokta Keşfete Düşmek Için EtiketlerTiktokta Keşfete Düşmek Için Etiketler 2022Tiktokta Keşfete Düşmek Için Etiketler 2021Instagram Keşfete Düşme Etiketleri 2021Tiktok Keşfet Etiketleri 2022Keşfete Düşüren EtiketlerKeşfete Düşüren Etiketler 2021TikTok Keşfete Düşme HilesiKeşfet Hashtag Rehberi 2021Popüler Hashtagler Tiktok Keşfete Düşme EtiketleriTiktok Keşfete Düşme Etiketleri Popüler HashtaglerTiktok Popüler Türkçe Hashtag2021 Tiktok Keşfet EtiketleriEn Popüler Tiktok HashtagleriTik Tok Keşfete Düşme EtiketleriTiktok Popüler EtiketlerTiktok Popüler Etiketler GüncelTiktok Popüler Etiketler (Güncel)Tiktok Keşfet Etiketleri 20212021En Popüler Tiktok Hashtag2021 En Popüler Tiktok HashtagTiktok Keşfete Nasıl Düşülür Etiket?Tiktokta Keşfete Nasıl DüşülürTiktokta Keşfete Nasıl Düşülür 2021?Tiktok Keşfete Düşme Için Kaç Hashtag?Tiktok Keşfet Etiketleri NelerdirTik Tok Keşfete Düşme Etiketleri 2021Tiktok KeşfetTiktok Keşfete Düşme Etiketleri 2022Tiktok Fenomen Keşfet EtiketleriTikTok Keşfet Doğa EtiketleriTik Tok Keşfet Etiketleri PubgTiktok Keşfet Yemek EtiketleriTiktok Eğlence EtiketleriTiktok Keşfetlik Komik Video EtiketleriEn Popüler 10 HashtagiHangi Hashtag Keşfete Düşülür?Tiktok Araba EtiketleriTiktok İslami EtiketlerTiktok Keşfetlik PUBG EtiketleriTiktok Keşfetlik PUBG Etiketleri 2021Tiktok Futbol EtiketleriTiktok Keşfet Müzikleri EtiketleriTiktok Keşfet Engeli Nasıl AnlaşılırTiktok Keşfet Engelini Haksız Yere şikayet Edildiğiniz IçinHangi Günlerde Paylaşım Yapılmalıdır?Tik Tok Hangi Saatlerde Video AtılmalıTiktok Nasıl Keşfete Düşer?Video Keşfete Düşürme Hilesi TiktokVideo Keşfete Düşürme HilesiTikTokTiktok Video Keşfete Düşürme HilesiTiktok’ta Videolarım Neden Keşfete Düşmüyor?Tablosu 2021Tiktok Keşfete Düşme SaatleriTiktok Keşfete Düşme Saatleri TablosuTiktok Keşfete Düşme Saatleri Tablosu 2021Tiktok Keşfet Engeli Nasıl Kaldırılır?Tiktok Keşfet Engeli Neden Olur?Tiktok Keşfet Engeli Nasıl Anlaşılır?Tiktok Keşfet Hilesi 2021Tiktok Keşfet HilesiTiktok Keşfet Hilesi Ücretsiz!Paylaşımların Keşfete Düştüğünü Nasıl Anlarız?TikTok Keşfete Düşme UygulamasıTikTok Keşfete Düşme Uygulaması (8 İpucu)Tiktok’ta Hashtag Nasıl Yapılır?PUBGTiktok Keşfet EtiketleriTiktok Keşfet Etiketleri PubgTiktok’ta Keşfet EtiketleriTiktok’ta Keşfet Etiketleri 2021Tiktok’ta Keşfet Nasıl DüşülürTiktok’ta Keşfete Nasıl DüşülürTiktok’ta Keşfete Nasıl Düşülür 2021En Popüler Tiktok HashtaglerEn Popüler HashtaglerKeşfete Düşme Etiketleri TiktokKeşfete Düşme EtiketleriKeşfete Düşme Etiketleri 2021Tiktok Keşfete Düşme EtiketleriTiktok Keşfete Düşme Etiketleri 2021Tik Tok Keşfete Düşme Etiketleri 2022Keşfete Düşme Etiketleri 2022Tiktok’ta Keşfete Nasıl Düşülür 2022Tiktok’ta Keşfet Etiketleri 2022#2022tiktok2022tiktok

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak