Spotify Donanım Hızlandırma Nasıl Yapılır?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Hiç bilgisayar canavarınıza bakıp müzik dinleme deneyiminiz için daha fazlasını yapıp yapamayacağını merak ettiniz mi? Peki, Spotify seni korudu.

Donanım hızlandırma özelliği ile makinenizden en iyi şekilde faydalanabilir ve ezgileri hiç olmadığı kadar duyabilirsiniz. Peki, Spotify'da donanım hızlandırma tam olarak nedir ve nasıl çalışır?

Spotify Donanım Hızlandırma Nedir?
Donanım hızlandırma, görevleri yalnızca Spotify yazılımı yerine sisteminizdeki donanıma devrederek , görevi verimlilik veya kalite açısından hızlandırmanıza yardımcı olur. Spotify'daki donanım hızlandırma, uygulamanın performansını yazılımın üzerinde optimize etmeye yardımcı olarak genel olarak daha kaliteli bir müzik dinleme deneyimi sağlar.

Yazma sırasında, Spotify donanım hızlandırması yalnızca hem Windows hem de macOS için Spotify masaüstünde çalışır. Ancak, mobil teknoloji geliştikçe, donanım hızlandırmayı da onunla birlikte kullanma seçeneğinin de gelişeceğini umuyoruz.

Ne yazık ki, cihazınızın donanım hızlandırmayı kullanabilmesi, onu kullanmanız gerektiği anlamına gelmez. Eski bilgisayarlara sahip Spotify kullanıcıları, şarkı atlama, çalınamayan parçalar ve daha fazlası gibi Spotify donanım hızlandırmasıyla ilgili sorunlar bildirdiler.


Spotify Donanım Hızlandırmasını Etkinleştirme ve Devre Dışı Bırakma
PC'nizin ısıyı kaldırabileceğinden eminseniz veya sadece bir şans vermek istiyorsanız, Spotify donanım hızlandırmayı nasıl etkinleştireceğiniz veya devre dışı bırakacağınız aşağıda açıklanmıştır.

Windows için Spotify Donanım Hızlandırması Nasıl Etkinleştirilir
Spotify Donanım Hızlandırma
Spotify donanım hızlandırmayı etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için:

Spotify'ı açın ve Ayarlar'ı tıklayın .
Aşağı kaydırın ve Gelişmiş Ayarları Göster'i tıklayın .
Uyumluluk altında , Donanım hızlandırmayı etkinleştir seçeneğini değiştirin .

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak