Sosyal Medyada SFS Yapmak Ne Demek?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Muhtemelen aynı hashtag'lerin Snapchat ve Instagram'da tekrar tekrar açıldığını görüyorsunuz , ancak bu onları deşifre etmeyi kolaylaştırmıyor.

Hashtag'lerde ve başlıklarda “SFS” kısaltmasının dolaştığını fark ettiyseniz, muhtemelen şunu merak ediyorsunuzdur: SFS ne anlama geliyor?

Şey, üç şeyden birini temsil edebilir. İşte kısaltmanın anlamı, etkileyicilerin neden kullandığı ve sizin de nasıl yapabileceğiniz.

SFS, Snapchat ve Instagram'da ne anlama geliyor?
Evan Mock, yıldızlığa hızlı yükselişini nasıl gösterdi?
Üç cümle neredeyse aynı anlama geliyor: Ben senin sırtını kaşıyorum, sen de benimkini.

Kullanıcılar bir SFS'yi kabul ettiğinde, takipçilerini birbirlerinin sayfalarına yönlendirmek için bir gönderide birbirlerini etiketlemeyi kabul ederler. Bu, maruziyeti artırmak ve takipçileri artırmak içindir. Esasen, çapraz tanıtım yapmanın sıradan bir yolu.

#SFS hashtag'i nasıl kullanılır? 
Hashtag, kullanıcıların SFS'ye bağlı diğer hesapları keşfetmesine veya çapraz tanıtım yapmasına olanak tanır.

İdeal olarak, bir fotoğrafı #SFS olarak etiketlersiniz, diğerleri onu bulur ve ardından sizin de onların bir fotoğrafı için aynısını yapacağınızı umarak beğen düğmesine basarlardı.

Snapchat'te fotoğrafları beğenme seçeneği yoktur, bu nedenle insanlar takipçi kazanmak için insanlardan hikayelerine bir fotoğraf göndermelerini istemek için SFS'yi kullanır. Karşılığında iyilik isteyen kişi de aynısını yapar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak