Snapchat Bildirimleri Almıyorsanız Ne Yapmalısınız?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Dizilerden rastgele grup sohbetlerine kadar, Snapchat'ten gelen bildirimler, güncellemeleri takip etmenin yararlı bir yolu olabilir. Ancak bazen, uygulamanızdaki ve telefon ayarlarınızdaki değişiklikler gibi bazı nedenlerden dolayı, insanlar Snapchat'ten bildirim almayı durdurur.

Can sıkıcı olabilir ve arkadaşlarınızın ve ailenizin güncellemelerini kaçırabilirsiniz. Pop-up'ları özledin mi? Snapchat bildirimlerini almayı bırakırsanız yapmanız gerekenler aşağıda açıklanmıştır.


Kapalı


1. İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin
Bir süre internet bağlantınız kesilirse herhangi bir bildirim alamayabilirsiniz. Wi-Fi hizmetiniz kapalı olabilir veya İSS'niz sorunlar yaşıyor olabilir. Yönlendiricideki Wi-Fi seçeneğinin etkin olduğunu kontrol edin.

Kararsız bir Wi-Fi bağlantısını kendi başınıza düzeltmeyi de deneyebilirsiniz . Bu işe yaramazsa, şebeke servis sağlayıcınızla görüşün ve sorunu tartışın.

LTE ve 5G hizmetlerini kullanan kişiler, yer değiştirme, hava değişiklikleri ve zayıf erişim nedeniyle sinyal eksikliği yaşayabilir. Çalışıp çalışmadığını görmek için hücresel veriyle yeniden bağlanın.

2. Uygulama Bildirimlerinizin Kapalı Olup Olmadığını Kontrol Edin
Modern akıllı telefonlar, insanları işe daha iyi odaklanmaya teşvik eden özellikler içerir. Bildirimleri zaman zaman devre dışı bırakabilir veya sessize alabilirsiniz.

İşletim sistemi düzeyinde Android ve iOS'ta uygulama bildirimlerini açmak için basit bir işlem vardır. iOS ile başlayacağız.


iOS'ta yapmanız gereken tek şey:

Ayarlar'a gidin ve Snapchat'i arayın.
Uygulamanın ayarlarına girmek için Snapchat'e dokunun .
Bildirimler'e gidin ve uygulama bildirimlerini etkinleştirmek için sekmeyi sağa kaydırın.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak