Messenger'da Kelime Efektleri Nasıl Kullanılır?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Messenger, belirli ifadeleri girdiğinizde bazı harika animasyonları tetikleyebilir. Bunları nasıl kullanabileceğinizi ve hatta kendi efektlerinizi nasıl ekleyebileceğinizi burada bulabilirsiniz.

Meta, Messenger kullanıcıları için yeni emojilerden yeni sohbet temalarına kadar yeni özellikler sunmaya devam ediyor. 2021'in ortalarında şirket, sohbet deneyimini geliştirmek için kelime efektleri olarak bilinen bir özelliği tanıttı.

Kelime efektleri, konuşmalarınızı daha ilginç hale getirmeye nasıl yardımcı oldukları ve bunları Facebook Messenger'a nasıl ekleyip kaldıracağınız hakkında bilmeniz gerekenleri burada bulabilirsiniz.


Kelime efektlerinin ardındaki konsept, belirli ifadeleri farklı emojilerle birleştirmektir. Messenger uygulamasında bu ifadeleri kullandığınızda, bu emojilerin ekranınızın alt kısmından yukarıya doğru hareket ettiğini gösteren bir animasyon oynatılır.

En çok kullandığınız emojileri ifadelerle eşleştirebilirsiniz ve bunları bir sonraki kullanışınızda bu emojilerin animasyonu hem sizin ekranınızı hem de sohbet ettiğiniz kişinin ekranını doldurur.

Kelime efektlerini kullanarak artık çok sayıda emoji listesinde arama yapmanıza gerek yok. Bunun yerine kelimeyi yazın ve metinlerinize keyif katma yolunda ilerleyin.

Varsayılan olarak uygulama, kullanmanız koşuluyla Messenger sohbet temanıza birkaç kelime efekti ekler . Belirli bir temadaki kelime efektlerini kullanmak için şu adımları izleyin:

  • Belirli bir temayı kullandığınız sohbeti açın.
  • Üst kısımda kişinin adına tıklayın.
  • Word efektlerine gidin .
  • Doğrudan önlerindeki ifadeleri ve emojileri not edin.
  • Tam ifadeyi metin olarak gönderin.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak