Instagram İçin Yazı Tipleri

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

 Instagram profilinize, gönderilerinize, yorumlarınıza ve hatta videolarınıza kopyalayıp yapıştırabileceğiniz bazı havalı ve süslü Instagram metin yazı tiplerini oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Bu kullanışlı araçla Instagram'daki diğer içerikler arasında öne çıkabilirsiniz. Araç, metninize harika efektler veren çeşitli metin yazı tipi stilleri, emojiler ve metin resimlerine sahiptir. Özel yazı tipleri eklemek Instagram yaratıcılığınızı artıracaktır. Site, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok metin stiline sahiptir. Metninizi yukarıdaki kutuya yazın veya yapıştırın. Sizin için otomatik olarak oluşturulmuş çeşitli metin stilleri göreceksiniz. Ayrıca "Daha fazla yazı tipi yükle" yazan bir düğme göreceksiniz. Düğmeye tıkladığınızda, otomatik olarak oluşturulan daha fazla metin stili göreceksiniz.

Aralarından seçim yapabileceğiniz harika emojilerle gömülü milyonlarca metin stili var. Düğmeye her tıkladığınızda, yazı tipi oluşturma aracı sizin için daha fazla metin stili kombinasyonu oluşturacaktır.

Sitemiz çok çeşitli Unicode karakterleri kullanır. Yalnızca Instagram uyumlu karakterler kullanılmaktadır. Bu harika Instagram yazı tiplerini Biyografiniz, Altyazılarınız , Yorumlarınız ve IGTV Açıklamalarınız için kullanın.

Unicode nedir?
ASCII kavramıyla daha önce karşılaştıysanız, yalnızca 128 karakter olduğunu bileceksiniz. Bilgisayar ihtiyacı ortaya çıktıkça, sınırsız karakterleri destekleyen bir Unicode kavramı tanıtıldı. Unicode Konsorsiyumu organizasyonu standardı korur ve çok sayıda Unicode karakteri ekler. Şu anda 143.696 grafik karakteri ve 163 format karakteri var. Aslında kullandığınız emojiler bile metin karakterlerinden başka bir şey değil. Tüm bu harika metin yazı tiplerini ve stillerini bu şekilde bulduk. Bunlar aslında bir font seti değil, sembol setidir.

Unicode, sayıları metin karakterlerine dönüştürme standardını korur. Bilgisayar ve internet çağındaki zorunluluk nedeniyle bu kavram, bir kişinin/işletmenin çeşitli sembolleri ve metin stillerini kullanabilmesi için tanıtıldı. Unicode'un güncel sürümü Mart 2020'de tanıtılan 13.0'dır. Unicode hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, Wikipedia'da ayrıntılı açıklama burada .

Bu diğer sosyal medya ağlarında işe yarayacak mı?
Evet! Tüm bu stiller büyük olasılıkla Facebook, Twitter, Reddit, Pinterest, Discord, Tumblr, WhatsApp, YouTube, QQ, SnapChat, Skype, VK ve çok daha fazlası gibi çeşitli sosyal medya ağlarında çalışacak! Hepsini çeşitli Unicode'larla uyumlu bulduğum için bu metin stillerinin çoğu bu sosyal ağlarda çalışacak. Ancak, bazı Unicode'lar belirli sosyal ağlar tarafından engellenir, bu yüzden lütfen onları denemeyi unutmayın.

Umarım bu siteyi Instagram yazı tiplerini faydalı bulursunuz! Kolay erişim için bu siteyi yer imlerine eklemeyi unutmayın. Yakında daha fazla stil ekleyeceğim. Bu harika Instagram yazı tiplerini oynayın ve istediğiniz yerde kullanın.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak