Instagram'da Beğendiğiniz ve Kaydedilen Gönderilerinizi Nasıl Görüntüleyebilirsiniz?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Instagram, standart haber akışının ötesinde birçok özelliğe sahiptir. Geçmişte etkileşimde bulunduğunuz gönderileri görüntülemek istiyorsanız bu kılavuz tam size göre.
Instagram sanatçıları, etkileyicileri, müzisyenleri ve arkadaşlarınızı takip etmek için harika bir platformdur. Ancak zaman zaman görüşlerimiz değişir ve daha önce iki kez tıkladığımız içeriği beğenmekten vazgeçmek isteyebiliriz.
Neyse ki Instagram, beğendiğiniz ve favorilerinize eklediğiniz gönderileri bulmanız için kullanışlı bir yol sunuyor. Bu özellikleri kullanarak geçmişteki zevklerinizin yanı sıra şu anda ilginizi çeken şeyleri de takip edebilirsiniz.
Okumaya devam edin, size Instagram'da beğendiğiniz ve kaydettiğiniz gönderileri nasıl göreceğinizi göstereceğiz.

Instagram'da Beğenilen ve Kaydedilen Gönderiler: Fark Nedir?
Instagram'da, bir gönderiyi yararlı buluyorsanız ve posteri takdir ettiğinizi göstermenin bir yolu olarak "beğenebilirsiniz". Bu arada, bir gönderiyi kaydettiğinizde onu yer imlerinize veya koleksiyonlarınıza eklersiniz.

Bir Instagram gönderisini beğenebilirsiniz ve mutlaka kaydetmeniz gerekmez. Aynı şekilde, bir gönderiyi "beğenmeden" de kaydedebilirsiniz. Her iki durumda da Instagram eylemlerinizi takip eder. Geçmişte hangi gönderileri beğendiğinizi veya hesabınıza kaydettiğiniz gönderileri görebildiğiniz için hem "beğen" hem de yer imi özellikleri daha sonra yararlı olabilir.

Beğendiğiniz ve kaydettiğiniz gönderileri takip etmek için Instagram, hesabınızın farklı bölümlerine girerek bunları görmeniz için bir yol sunar. Instagram beğenilerinizi ve kayıtlarınızı görüntüleme yeteneği kullanışlıdır ve örneğin izlediğiniz bir Instagram Reel'ini bulmak istiyorsanız yararlı olabilir . Ancak unutmayın: Beğendikten veya favorilere ekledikten sonra poster tarafından silinen gönderileri göremezsiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak