Facebook'ta Reklamlar Nasıl Gizlenir

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Facebook reklamlarınız inanılmaz derecede alakalı görünüyorsa, bunun nedeni Mark Zuckerberg'in her şeye gücü yeten sosyal medya platformunun beğendiğiniz ve beğenmediğiniz şeylere sandığınızdan daha aşina olmasıdır. Endişe verici bir şekilde, belki de gerçek arkadaşlarınızdan ve ailenizden daha fazla.

Bunun nedeni, Facebook'un arkadaşlarınızın zaman çizelgelerine gönderdiklerinizi kaydetmekten diğer paylaşımlara nasıl tepki verdiğinize kadar davranışlarınızı takip etmeyi sevmesidir. Ziyaret ettiğiniz her tıklamanın ve web sitesinin çevrimiçi profilinizi oluşturduğunu unutmayın. Bu davranışa dayanarak Facebook, haber akışınızı özellikle ihtiyaçlarınıza göre doğru bir şekilde uyarlayarak sitede daha uzun süre kalmanızı sağlar.

Bu hiç bitmeyen kişiselleştirilmiş haber, çevrimiçi içerik ve alakalı reklam kaynağının bir bedeli olması çok kötü: gizliliğiniz .

En sevdiğiniz web sitelerinde kesintisiz gezinmek harika bir his. Clario, göz atmanızı güvenli hale getirir ve reklamlardan, izleyicilerden ve kötü amaçlı web sitelerinden arındırır. Clario'yu deneyin  ve kendiniz görün!

Sonuç olarak Facebook, kullanıcılarından ve hedeflenen reklamlardan elde ettiği tüm önemli geliri önemsiyor. Bu nedenle, izleme ve reklamları tamamen kaldırmanın kolay bir yolunu sağlamaz.

Bununla birlikte, platformda gizliliğinizi korumanıza, daha uygunsuz reklamlardan kurtulmanıza ve umarız Big Brother'ın her hareketinizi izlemesini durdurmanıza yardımcı olacak bazı ipuçları verilmiştir.  

Tercihlerinizi karşılamayan Facebook reklamlarından nasıl kurtulabilirsiniz?
Reklamları toplu olarak durduramazken, bireysel promosyon gönderilerini engelleyebilirsiniz. Facebook reklamlarını nasıl gizleyeceğiniz aşağıda açıklanmıştır.


Aşağıdaki durumlarda Reklamı Gizle'yi seçin :

çok kişisel
tanıtılan ürünü zaten satın aldınız
senin hakkında "çok şey biliyor"
hassas bir konuyu kapsar
tekrar ediyor
senin için alakasız

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak