Facebook durduruldu hatası ve çözümü 2022

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Facebook ve Messenger'da yaşanan "Facebook Durduruldu" hatasını çözmek için şu adımları izleyin.

Facebook durduruldu hatası ve çözümü

Facebook Durduruldu Hatası Çözüm Yolu - 1

Ayarlar> Uygulamalar> Facebook

Facebook uygulamasının ayarlarından "Ön Belleği Temizle" seçeneği ile uygulama ön belleğini temizleyin.

Son olarak cihazınızı yeniden başlatın. Bu sayede sorununuz çözülecektir.

Eğer bu işleme rağmen uygulama "Facebook Durduruldu" hatası veriyorsa Facebook uygulamasını telefonunuzdan silerek tekrar yükleyin. Sorun çözülecektir.

Facebook Durduruldu Hatası Çözüm Yolu - 2
Yukarıdaki işlemlere ekstra olarak Android mobil işletim sistemi için önbellek temizleme uygulaması kullanabilirsiniz. Bu konuda en başarılı uygulamalar arasında ‘’Clean Master’’ uygulaması yer almaktadır.

Bu uygulama ile sistemde yer alan gereksiz verileri temizleyerek uygulamaların ve sistemin daha iyi çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Ayrıca bu uygulamanın içerisinde ücretsiz antivirüs koruması da yer almaktadır. Akıllı telefonunuzda bulunan zararlı dosyaların temizliği içinde tercih edilebilir. Uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz.

Facebook Durduruldu Hatası Çözüm Yolu - 3
Bu adımda telefonunuzda yüklü olan Facebook uygulamasının güncel sürümde olduğunu kontrol etmek ve yeni güncellemeler var ise bunları yüklemektir. Facebook tarafından kısa zamanda birçok güncelleme sağlanmaktadır. Farkında olmadan yeni bir güncellemeyi atlamış olabilirsiniz.

Eğer uygulamanızı eski sürümlerde kullanmaya çalışıyorsanız bu gibi hatalar ile karşılaşabilirsiniz. Google play store üzerinden Facebook uygulamanızın güncelliğini kontrol edebilirsiniz.

Facebook Durduruldu Hatası Çözüm Yolu - 4
Eğer yukarda anlatığımız herşeyi yapıp sonuç alamadıysanız önünüzde tek seçenek kalıyor cihazınızı komple formatlamak ve herşeyi yeniden cihazınıza kurmak. Not: Bu işlem cihazınızdaki herşeyi silip ilk aldığınız günkü durumuna getirecektir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak