BİLSEM Telafi Uygulamaları Ne Zaman?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

2023 Yılı BİLSEM Resim- Müzik Yetenek Alanı Telafi Uygulamaları Yetenek Alanı Telafi Uygulamaları ne zaman ve nasıl yapılacak?


Bakanlığımıza bağlı bilim ve sanat merkezlerinde eğitim alacak özel yetenekli öğrencilerin tanılama ve yerleştirme süreci İlgi (a) Kılavuz, İlgi (b) ve (c) yazımız doğrultusunda devam etmektedir.
 Bu kapsamda resim yetenek alanı ön değerlendirme uygulaması 13-17 Mart 2023 tarihleri arasında, müzik yetenek alanı ön değerlendirme uygulaması ise 20-24 Mart 2023 tarihleri arasında sınıf öğretmenleri tarafından yapılmıştır. Ancak resim ve müzik yetenek alanlarında aday gösterilip belirtilen tarihlerde uygulaması yarım kalan ve çeşitli nedenlerle uygulamaya giremeyen öğrencilerin mazeretine bakılmaksızın 3-7 Nisan 2023 tarihleri arasında http:/meb.ai/bilsem adresinden 08.00-17.00 saat aralığında telafi uygulamaları yapılabilecektir.
Söz konusu sürecin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için gerekli duyurunun ilinizdeki tüm resmî ve özel ilkokul müdürlüklerine yapılması hususunda;

 Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.
Cemal ÖZDEMİR
Bakan a.
Genel Müdür

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak