BİLSEM Ön Değerlendirme Kılavuzu

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

 Bilim ve sanat merkezlerine (BİLSEM) müzik ve resim yetenek alanlarında öğrenci seçme amacıyla yapılacak ön değerlendirme uygulaması; birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri için elektronik ortamda (tablet, dizüstü veya masaüstü bilgisayarlar üzerinden) gerçekleştirilecektir. Uygulamadan önce, uygulama esnasında ve uygulamadan sonra siz değerli meslektaşlarımızın desteğine ihtiyaç duyulmaktadır. Kılavuz bu amaçla hazırlanmıştır.
 Uygulamada kullanılacak olan “Müzikal Yatkınlık Testi” ve “Görsel Algı Testi”nin gizliliğinin sağlanması uygulamayı yapan sınıf öğretmeni ile okul yönlendirme komisyonlarının sorumluluğunda olacaktır.
 • Ön değerlendirme uygulamasına hak kazanan öğrencilerin listesini görme,
 • Müzik yetenek alanında ön değerlendirmeye girecek olan öğrencileri uygulamaya alma,
 • Resim yetenek alanında ön değerlendirmeye girecek olan öğrencileri uygulamaya alma,
 • Müzik ve resim yetenek alanında ön değerlendirmeye girip uygulamayı tamamlayan veya  tamamlayamayan öğrencilerin listesini görme gibi iş ve işlemler meb.ai/bilsem adresi  üzerinden yürütülür.
ÖNEMLİ UYARI
Müzik ve resim yetenek alanlarında öğrenci seçmek için yapılacak ön değerlendirme uygulamaları elektronik ortamda gerçeleştirileceğinden öğretmenlerimizin öncelikle tablet bilgisayarlarındaki internet tarayıcılarını, tablet bilgisayarları yoksa dizüstü veya masaüstü bilgisayarlarındaki internet tarayıcılarını son versiyonlarına güncellemeleri gerekmektedir. Uygulayıcılarımızın “Google
Chrome Tarayıcı” programını kullanmaları tavsiye edilmektedir.

Kılavuzun Tamamına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak