Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Gelyan: Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a öğretmen istihdamı ile ilgili çağrıda bulundu.

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, 24 Haziran 2018 seçimleri öncesinde hükümete ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a öğretmen istihdamı ile ilgili çağrıda bulundu.  Geylan, “2011 seçimlerinin hemen öncesinde 68 bin sözleşmeli öğretmen kadroya geçirilmişti. 24 Haziran’a giderken de, bir daha gelmemecesine, mülakatla sözleşmeli öğretmenlik istihdamını kaldıralım. Başta eş durumu mağduriyeti olmak üzere 4/B’li öğretmenlerimizi huzura kavuşturalım.” dedi.

Genel Başkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2011 seçimlerinin hemen öncesinde 68 bin sözleşmeli öğretmen kadroya geçirilmişti. 24 Haziran’a giderken de, bir daha gelmemecesine, mülakatla sözleşmeli öğretmenlik istihdamını kaldıralım. Başta eş durumu mağduriyeti olmak üzere 4/B’li öğretmenlerimizi huzura kavuşturalım.

Sayın İsmet Yılmaz, bilesiniz ki; bir Öğretmen sözleşmesini vicdanıyla, hizmetini ise mesleğine ve öğrencilerine olan sevgisiyle yapar. Gelin şu 20 bin öğretmeni kadrolu atayarak sözleşmeli garabetini sonlandıran Bakan olarak tarihe geçin. Emin olun, minnetle anılırsınız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak