Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Gelyan: "MEB AND'ımızla İlgili Temyiz Kararını Geri Çekmeli"

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Gelyan; Milli Eğitim Bakanlığı AND'ımızın okullarda okutulmasına ilişkin yasal düzenlemeyi kabul etmesi ve Danıştay'a gönderdiği temyiz kararını geri çekmesi gerektiğini açıkladı

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, MEB’in Danıştay’a itiraz dilekçesini hazırlayan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü ve iki avukatın görevden alınmasına ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Geylan, “Süreci sabote edecek bir duruma vesile olan sorumlular hakkında Sayın Bakan gereğini yapmıştır. Şimdi Sayın Ziya Selçuk’un ikinci bir doğru adım atmasını ve temyiz başvurusunu geri çekmesini bekliyoruz.” dedi. 

Genel Başkan açıklamasında şunları belirtti:

“Öğrenci Andı ile ilgili MEB adına Danıştay’a yapılan itiraz dilekçesini hazırlayan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü ve iki avukat görevden alındı. Doğru olan yapılmıştır. Önceki gün, akla ziyan bu dilekçeyi sayın Ziya Selçuk’un ’un okumamış dahi olduğunu düşündüğümü ifade etmiştim.

Nitekim süreci sabote edecek bir duruma vesile olan sorumlular hakkında Sayın Bakan gereğini yapmıştır. Şimdi Sayın Ziya Selçuk’un ikinci bir doğru adım atmasını ve temyiz başvurusunu geri çekmesini bekliyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak