Talip Geylan: Ne öğrencilerimiz ne de velilerimiz bu süreci bir keyif tatili olarak algılamamalıdır.

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Tatil kararının çok doğru ve yerinde bir karar olduğuna dikkat çeken ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a teşekkür eden Geylan, “Virüsler kalabalık ortamlarda hızlı yayılır ve dolayısıyla okullarda çocuklarımız risk altındadır. Ancak burada şunu görmek gerekir: Ne öğrencilerimiz ne de velilerimiz bu süreci bir keyif tatili olarak algılamamalıdır. Okulların tatil olmasıyla birlikte çocuklarımız kalabalık mekânlardan ve toplu alanlardan uzak durmalı, mümkün olduğu kadar evde zaman geçirmelidir” diye konuştu.

Öğrencilerimiz ve velilerimiz uzaktan eğitim sürecine gereken hassasiyeti ve ciddiyeti göstermelidir.

Bu süreçte öğrencilerin eğitimlerine evde devam edeceklerini hatırlatan Geylan, “Milli Eğitim Bakanlığı hem EBA hem de TRT üzerinden yayın yapacak. Tabi ki yüz yüze eğitimin yerini hiçbir şey tutmaz. Ancak süreç şu an için bunu gerektiriyor. Dolayısıyla öğrencilerimiz ve velilerimiz uzaktan eğitim sürecine gereken hassasiyeti ve ciddiyeti göstermelidir” dedi.

LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilerin EBA üzerinden de destek eğitimi alabileceklerini söyleyen Geylan, “Tabi asla arzu etmiyoruz ama sınavların gidişata göre ertelenmesi dahi söz konusu olabilir” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak