MEB Şube Müdürü İl Başkanı Oldu

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Ağrı İl M.E.M. Şube Müdürü Serdar Gündüz'ün özgeçmişi şöyle:

1982 Konya doğumlu olan Serdar GÜNDÜZ, 2020 yılında Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanmıştır. Atatürk Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Mezunu olan Serdar GÜNDÜZ Hasan Kalyoncu Üniversitesinde Eğitim Yönetimi alanında Yüksek Lisans yapmıştır. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler önlisans ve Uluslararası İlişkiler lisans mezunudur. Öğretmenlik mesleğine başladığı İstanbul´da ve Kahramanmaraş´ta Okul Müdürlüğü görevinde bulunmuştur. İki farklı akademik çalışmasını İstanbul Ticaret Üniversitesi Eğitim Teknolojileri Kongresinde ve Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen Eğitim Denetimi Kongresinde bildiri olarak sunmuştur. Başarılı çalışmalarından ötürü çok sayıda teşekkür, takdir ve başarı belgesiyle taltif edilmiştir. Otuzun üzerinde hizmet içi eğitime katılmış olan Serdar GÜNDÜZ evli ve iki çocuk babasıdır.


LİYAKAT-SEN'in vizyonu;
Başta eğitim ve üniversiteler olmak üzere insan kaynakları yönetimini kamuda en önemli prensip haline getirerek üst düzey yöneticiler de dahil olmak üzere tüm kadrolarda ve idari görevlerde Liyakat şartlarının objektif bir şekilde tanımlanması

LİYAKAT-SEN'in misyonu;

Devleti kurumlar; kurumları, çalışanlar yüceltir anlayışı içerisinde;

Kamuda hiyerarşik ücret adaletinin sağlanması,mobbingle etkili mücadele edilmesi ve görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavlarında mülakatın tamamen ortadan kaldırılarak siyasal görüş kayırmacılık  veya herhangi bir gruba mensubiyet ve aidiyet ayrımı yapılmadan tüm dış etkenlerin ortadan kaldırılması için çaba göstermek.

Müdürümüze başarılar diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak