Birlikte Mücadele Ettik, Birlikte Kazandık!

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Üye kaybetmeme, kurulan rantı sürdürme saikiyle hazırlanan, desteklenen, geçirilmesi için her türlü karalamanın, yanlış yönlendirmenin yapıldığı baraj uygulaması, önce Danıştay, sonra Anayasa Mahkemesi ve bugün de Gazi Meclis'in Genel Kurul'undan veto yedi!

Kamu Sendikaları Platformu olarak yürüttüğümüz örgütlü mücadele; saha eylemlerimiz, ILO ile yaptığımız görüşmemiz ve devamındaki meclis görüşmelerimiz sonuç vermiş, bu antidemokratik, korkakça ısıtılarak önümüze getirilen bu baraj uygulaması; TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmüş, önerge, sendikası fark etmeksizin tüm memurların lehine olacak şekilde güncellenerek kabul edilmiştir.

Süreçte bize destek olan, emekçinin yanında duran tüm milletvekillerimize ve platformumuzun tüm bileşenlerine teşekkür ediyoruz. Uygulamanın, meclisten de geçeceğini umut ediyor, tüm kamu çalışanlarına hayırlı olmasını diliyor; platform olarak bu süreçten sonra, sadece reaksiyon göstermeyeceğimizi, sendikacılık alanında uygulanmaya çalışılacak tüm antidemokratik girişimlerin bir daha gündeme dahi alınmaması için gereken her önleyici adımı atacağımızı bildiriyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak